NBA Live 18
XBOX

31,50
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Basketbal
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26915
  • NBA Live 18 ponúka THE ONE - novú dynamickú kariéru, ktorá sa točí okolo vášho hráča, vašich volieb a vášho odkazu. Vytvorte si svojho vlastného hráča s jedinečnou identitou, vyberte si vlastný spôsob, ako sa stať legendou, a dokončite svoju úlohu na ihrisku. Vydajte sa za vaším cieľom stať sa najväčším basketbalistom na svete v The League a The Streets módoch.

    VÁŠ HRÁČ, VAŠE VOĽBY, VÁŠ ODKAZ
    V režimu The One je všetko zamerané na vás a vaša cesta je definovaná vašimi rozhodnutiami. Hrať môžete ako chcete, s kým chcete a kde chcete – od ulice po ligu. Svojho hráča si môžete upraviť podľa vlastných preferencii a urobiť z neho unikát, ktorý na ihrisku spozná každý. Predierajte sa rebríčkami a dostaňte sa do širokého povedomia komunity a staňte sa tím jedným.

    VYLEPŠENIA NA KAŽDOM ROHU
    NBA Live 18 prináša nový arzenál pohybov a stovky nových ikonických štýlov, animácii a interakcii v každej možnej pozícii vrátane bezprecedentného ovládania so skvelou odozvou. Systém Real Player Motion ponúka doteraz nevidené možnosti v obrane, zatiaľ čo vylepšený systém driblovania umožní dokonalejšiu prácu s loptou v útoku.

    OVLÁDNITE TÍM
    Zmocnite sa svojho obľúbeného tímu v NBA a pomôžte mu stať sa legendou. Riadite všetko od draftovánia hráčov, obchodovania s nimi či vylepšovania ich schopností v úplne novom systéme výkonnostných bodov. Obľúbený mód Ultimate Team z ostatných hier EA Sports zavítal aj do NBA Live a tak si môžete poskladať svoj vysnívaný tím z hviezd súčasných aj minulých zbierať ďalšie kartičky a zlepšovať si tak svoj status v rebríčkoch.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology