NHL 17 CZ
XBOX

32,99
Nákupom získate 1,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Hokej
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 24608
  • Prežite svoj hokejový sen v nových režimoch Draft šampiónov a Svetový pohár. Podmaňte si ľad vďaka komplexnému ovládaniu autenticky reagujúcich brankárov, novému poňatiu súbojov pred bránkou v útočnej aj obrannej tretine a vylepšenému systému kolíznej fyziky. Jednoducho ten najlepší herný hokejový zážitok. To je NHL 17.

    PREŽITE SVOJ HOKEJOVÝ SEN
    Bez ohľadu na spôsob hrania vám NHL 17 ponúka nové režimy, v ktorých si zahráte za obľúbené tímy a hráčov. V Drafte šampiónov zažijete fiktívny draft, v ktorom si zostavíte tím plný hviezd, alebo na Svetovom pohári zabojujte o národnú česť. Fanúšikovia Be a GM sa môžu tešiť na evolúciu v správe tímu. Novinkou je, že budete mať možnosť dohliadať na celý biznis v režime Organizácia, v ktorom dostanete na starosť všetko od stánkového predaja, až po presťahovanie tímu.

    VÄČŠIE MOŽNOSTI ÚPRAV
    Pozdvihnite svoj tím v EA SPORTS Hockey League na novú úroveň postupným odomykaním predmetov vlastnej úpravy. Pomocou Editora tímu pre EASHL a Be a Pro si upravte dresy, alebo v novom Editore štadiónov v režimoch EASHL a Organizácia si vytvorte domácu halu, o ktorej ste vždy snívali. Upravte si každý detail, od povrchu ľadu, cez gólové svetlo a výsledkovú tabuľu, až po gólovú znelku a svetelné efekty, ktoré dodajú šťavu dôležitým momentom vášho tímu.

    OVLÁDNITE ĽAD
    Hokejové zápasy sa vyhrávajú a prehrávajú pred bránkou. Nový systém súbojov pred bránkou vám umožní pobiť sa o kľúčový priestor v bránkovisku, a to ako pred vlastnou, tak súperovou bránkou. Brankári pôsobia autenticky vďaka svojmu vzhľadu a správaniu doplneného o realistické postoje a zásluhou dokonalejšej umelej inteligencie predvádzajú lepšie reflexívne zákroky, lepšie čítajú hru, a preto môžu zareagovať atletickým pohybom, alebo zablokovať puk telom. Inovované hity, prihrávky, preberanie puku a korčuľovanie, vám dovolí získať výhodu v každej časti klziska.

    ZDOKONAĽTE SVOJU HRU
    Nová generácia vizuálnej hernej asistencie a trénerských pripomienok vám pomôže zdokonaliť hru, či už súperíte on-line o najvyššie priečky, alebo ste si obuli virtuálne korčule vôbec po prvýkrát. Vďaka bezkonkurenčným možnostiam úprav hrateľnosti si môžete zápasy prispôsobiť podľa preferovaného štýlu, od rýchlej akcie, po autentickú simuláciu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel