NHL 17 CZ
XBOX

32,99
Nákupom získate 1,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Hokej
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 24608
  • Prežite svoj hokejový sen v nových režimoch Draft šampiónov a Svetový pohár. Podmaňte si ľad vďaka komplexnému ovládaniu autenticky reagujúcich brankárov, novému poňatiu súbojov pred bránkou v útočnej aj obrannej tretine a vylepšenému systému kolíznej fyziky. Jednoducho ten najlepší herný hokejový zážitok. To je NHL 17.

    PREŽITE SVOJ HOKEJOVÝ SEN
    Bez ohľadu na spôsob hrania vám NHL 17 ponúka nové režimy, v ktorých si zahráte za obľúbené tímy a hráčov. V Drafte šampiónov zažijete fiktívny draft, v ktorom si zostavíte tím plný hviezd, alebo na Svetovom pohári zabojujte o národnú česť. Fanúšikovia Be a GM sa môžu tešiť na evolúciu v správe tímu. Novinkou je, že budete mať možnosť dohliadať na celý biznis v režime Organizácia, v ktorom dostanete na starosť všetko od stánkového predaja, až po presťahovanie tímu.

    VÄČŠIE MOŽNOSTI ÚPRAV
    Pozdvihnite svoj tím v EA SPORTS Hockey League na novú úroveň postupným odomykaním predmetov vlastnej úpravy. Pomocou Editora tímu pre EASHL a Be a Pro si upravte dresy, alebo v novom Editore štadiónov v režimoch EASHL a Organizácia si vytvorte domácu halu, o ktorej ste vždy snívali. Upravte si každý detail, od povrchu ľadu, cez gólové svetlo a výsledkovú tabuľu, až po gólovú znelku a svetelné efekty, ktoré dodajú šťavu dôležitým momentom vášho tímu.

    OVLÁDNITE ĽAD
    Hokejové zápasy sa vyhrávajú a prehrávajú pred bránkou. Nový systém súbojov pred bránkou vám umožní pobiť sa o kľúčový priestor v bránkovisku, a to ako pred vlastnou, tak súperovou bránkou. Brankári pôsobia autenticky vďaka svojmu vzhľadu a správaniu doplneného o realistické postoje a zásluhou dokonalejšej umelej inteligencie predvádzajú lepšie reflexívne zákroky, lepšie čítajú hru, a preto môžu zareagovať atletickým pohybom, alebo zablokovať puk telom. Inovované hity, prihrávky, preberanie puku a korčuľovanie, vám dovolí získať výhodu v každej časti klziska.

    ZDOKONAĽTE SVOJU HRU
    Nová generácia vizuálnej hernej asistencie a trénerských pripomienok vám pomôže zdokonaliť hru, či už súperíte on-line o najvyššie priečky, alebo ste si obuli virtuálne korčule vôbec po prvýkrát. Vďaka bezkonkurenčným možnostiam úprav hrateľnosti si môžete zápasy prispôsobiť podľa preferovaného štýlu, od rýchlej akcie, po autentickú simuláciu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz