NHL 18 CZ
XBOX

19,99
Nákupom získate 0,20 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Hokej
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26674
  • NHL 18 prináša kreativitu mladých superhviezd súčasnej NHL prostredníctvom nového ovládania v útočnej tretine a nového ovládania Defensive Skill Stick. Vyskúšajte si rýchly arkádový hokej 3v3 v režime NHL Threes, alebo si vytvorte vlastný 32. tím NHL, zúčastnite sa nového draftu a kompletne zmeňte tvár celej ligy.

    ĽAD JE VAŠÍM IHRISKOM
    V útoku budete mať k dispozícii nové finty a kľučky, ako napríklad bleskovú strelu medzi nohami, kľučku jednou rukou, backhandovú sťahovačku a mnohé ďalšie. V obrane budete mať vďaka novému ovládaniu Defensive Skill Stick všetko potrebné pre elimináciu súperovho útoku. Pre pokrytie priestoru a línií prihrávok je možné využiť napádanie hokejkou, vypichnutie puku s natiahnutím sa, alebo zametanie hokejkou.

    ARKÁDOVÝ HOKEJ 3 NA 3
    NHL 18 predstavuje nový režim NHL Threes, ktorý sa nesie v znamení akčného a frenetického hokeja 3 na 3. Nový arkádový hokejový zážitok vám ponúka rýchlejšiu akciu, tvrdé hity a jednoduchú hrateľnosť, kde padá množstvo skvelých gólov.

    ZAŽITE ROZŠÍRENIE NOVEJ NHL
    V režime "Organizace" zmeňte tvár celej NHL vďaka novinke v podobe rozširovacieho draftu, v rámci ktorého si môžete vytvoriť 32. tím NHL a kompletne tak zmeniť ligu. Zapojte sa do autentického rozširovacieho draftu, v ktorom bude vašou úlohou vybrať si najlepších hokejistov z ligy. Dajte dohromady unikátnu zostavu hráčov, ujmite sa manažérskej pozície a postarajte sa o všetko potrebné okolo tímu, obchodov a zápasov.

    VYTVORTE TÍM, ALEBO HRAJTE SVOJIM ŠTÝLOM
    Nech už sa rozhodnete pre kooperatívne alebo súťaživé hranie, off-line hru z pohodlia domova, alebo on-line zápolenie až vo 12 hráčoch, NHL 18 ponúka viac než 64 kombinácií, ako hrať lokálne, alebo cez internet. V porovnaní s predošlými ročníkmi prináša NHL 18 viac možností hrania s priateľmi a súpermi, a to bez ohľadu na váš herný štýl.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam