RAGE 2
XBOX

62,99
Nákupom získate 2,52 Kredity
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Sci-Fi, Open-world, Post-apokalyptické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 28206
Hra je tiež dostupná pre:  PC

  • Post-apo strieľačka od slávneho štúdia id Soft je späť. V otvorenom svete môžete ísť kamkoľvek, zastreliť kohokoľvek a odpáliť čokoľvek! Píše sa rok 2185, svet sa nachádza v nebezpečnej a neľahkej dobe, kedy ho tyranizujú nemilosrdné a krvilačné gangy jazdiace po otvorených cestách. Vy ako Walker budete posledným strážcom pustatiny, chrániaci ju pred gangmi.

    POSLEDNÝ RANGER
    Potom, čo asteroid ničivo udrie na Zem a je vyhladených takmer 80% ľudskej populácie, dochádza k ďalšiemu úbytku obyvateľov. Nemilosrdné a krvilačné gangy vládnu otvoreným cestám a tyranská Autorita vládne železnou rukou. Ako Walker, posledný Ranger široko ďaleko, predstavujete pre Autoritu priamu hrozbu. Najprv vás pripraví o domov a potom vás ponechajú napospas smrti. Nastáva váš čas sa zúrivo postaviť za spravodlivosť a slobodu. Postavte sa sadistickým gangom v otvorenom svete naplnenom rastúcim šialenstvom a nájdite nástroje a techniku potrebnú k potlačeniu represívnej vlády Autority raz a navždy.

    RAGE 2 je viac než len strieľačka alebo sandbox - je to shooter univerzum. Objavujte rozľahlý a rozmanitý svet RAGE 2 pri prenasledovaní Autority. Čakajú na vás bujné džungle, zradné močiare alebo slnkom zaplavené púšte. Pustatina má skutočne masívnu rozlohu a vy máte arzenál, s ktorým budete schopní bojovať o každý jej centimeter.

    RAGE 2 ponúkne škálu drsných dopravných prostriedkov. Platí jednoduché pravidlo - žiadne pravidlá nie sú. Akonáhle môžete niečo vidieť, môžete to aj riadiť. Prinášajte bolesť využívaním kolekcie vylepšitelných zbraní, devastujúcich schopností Nanotrite a Overdrive, ktoré Vám umožnia ísť za mechanické limity. Bojujte so zúrivými frakciami, aby ste dostali pustatinu pod svoju kontrolu. Každá frakcia prinesie množstvo šialencov, mutantov a iných desivých príšer smädných po krvi.

    RAGE 2 (PC)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel