RiMS Racing
XBOX

12,49 41,99 €

Zľava platí do 30.12.2024 alebo vypredania

Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Motocykle
Typ hry: Hra pre jedného hráča
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 37971
Hra je tiež dostupná pre:  XSXPC
  • RiMS Racing je prvá motocyklová simulácia, ktorá kombinuje realistické závodné výzvy s technikou a mechanikou! Prejdite sa na najsilnejších motorkách sveta a optimalizujte ich výkon vďaka výmene súčiastok a analýze dát a sledujte opotrebenie jednotlivých komponentov. Preteky sa nevyhrávajú len na trati, takže sa musíte stať viac než len pretekárom a pochopiť fungovanie motorky ako skutočný technik. Trenie, uhly, brzdy, plyn, trajektórie, rýchlosť ... každý faktor možno vziať do úvahy, než vyrazíte do dielne, kde môžete meniť a optimalizovať komponenty, aby ste objavili optimálnu zostavu pre úspech na trati!

    GARÁŽ SNOV

    Vaše dobrodružstvo začína výberom vysnívanej motorky. V RiMS Racing sa môžete prejsť na 8 najsilnejších motorkách sveta z Európy a Japonska: Ducati Panigale V4 R, MV Agusta F4 RC, Aprilia RSV4, BMW M 1000 RR, Suzuki GSX-R1000R, Honda CBR1000RR, Kawasaki Ninja ZX-10RR alebo Yamaha YZF -R1. Tieto stroje, replikované s bezkonkurenčnou úrovňou detailov vďaka úzkej spolupráci s každým výrobcom, takisto poskytujú veľmi presný a realistický zážitok z jazdy. Sú to skutočné nebrúsené diamanty, ktoré potrebujú len trochu dobrúsiť, aby naozaj zažiarili!

    RiMS Racing (PC)
    OPTIMALIZUJTE SI MOTORKU
    Vďaka systému správy mechaniky, aký v motocyklovej simulácií ešte nebol k videniu, môžete rozobrať všetky súčasti motorky kvôli údržbe po každom závodu alebo ich vylepšiť a zvýšiť si tak výkon. Zoznámite sa s každou skrutkou svojho stroja. Prejdite si katalóg s viac ako 500 oficiálnymi náhradnými dielmi od tých najväčších značiek v odbore a tiež cez 200 oficiálnych kusov vybavenia, vďaka ktorým si môžete prispôsobiť pretekára podľa svojho.

    RiMS Racing (PC)
    ANALYZUJTE SVÔJ VÝKON
    V hre RiMS Racing sa ocitnete priamo v srdci akcie vďaka kontrole stavu, ktorý vám pomôže analyzovať správanie motorky v reálnom čase a pochopiť, ako vylepšiť jej výkon. Teplota brzdových doštičiek, zloženie a tlak pneumatík, správanie závesov ovplyvňujúce stabilitu, nastavenie elektroniky ... Rovnako ako skutočný pretekár budete môcť prispôsobiť konfiguráciu motorky svojmu jazdnému štýlu a štýl vášho pretekania bude mať vplyv na postupné opotrebovanie každej súčiastky a účinky sa vzápätí prejavia na výkone !

    RiMS Racing (PC)
    PRESNÁ A REALISTICKÁ FYZIKA
    Úrovni presnosti a detailov v rámci správy mechaniky a kontroly stavu motorky zodpovedá realistická fyzika motorky, ktorá nadchne aj tie najnáročnejších pretekárov. Vďaka rôznym pomocným technológiám sa však aj menej skúsení hráči naučia techniky, ktoré ich dostanú až na vrchol.

    RiMS Racing (PC)
    NAJSLAVNEJŠIE OKRUHY
    Silverstone, Laguna Seca, Suzuka, Nürburgring, Paul Ricard ... Cestujte po svete a užite si napínavé preteky na 10 verne replikovaných oficiálnych okruhoch. Pre tých z vás, ktorí dávajú prednosť cestám, sme replikovali 5 trás v nádhernej krajine Spojených štátov, Nórska, Austrálie, Španielska a Talianska pre odlišný závodný zážitok na dvoch kolesách!

    RiMS Racing (PC)
    SPRAVUJTE SVOJU KARIÉRU A TÍM
    Režim kariéry v RiMS Racing vám dáva kontrolu nad tímom. Vytvorte si pretekára vďaka správe kalendára pretekov, vyberte si oblasti výskumu, do ktorých chcete investovať, a vylepšujte schopnosti svojho tímu. Ako budete postupovať v kariére a získavať úspešné výsledky, sprístupnia sa vám ďalší výrobcovia a príležitosti k partnerstvu.

    RiMS Racing (PC)

  • Pridajte komentár

    Pravidlá komentárov

    Otázky k objednávkam píšte na email xzone@xzone.sk, kde vám môžeme odpovedať rýchlejšie :)

    Ďakujeme, že s ostatnými hráčmi diskutujete slušne. Vulgárne a nevhodné komentáre (napr. Odkazy na iné eshopy, príspevky mimo tému danej hry) sú automaticky mazané.

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

    Kúpili ste si RiMS Racing? Pomôžte ostatným vo výbere a dajte vedieť, ako sa vám páči!

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24