Rock Band 4: Band in a Box
XBOX

157,50
Nákupom získate 6,00 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Párty, Hudobné
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19917
  • Rock Band sa vracia, aby z vás urobil tú najväčšiu rockovú hviezdu všetkých čias. Pozbierajte kamarátov, zoberte gitary a ide sa na pódium. Štvrtý diel je verný klasickej hrateľnosti a prináša množstvo noviniek, napríklad v podobe vlastných gitarových sól.

    ZALOŽTE KAPELU
    Rock Band 4 má podstatne vylepšenú príbehovú kampaň, kde si môžu až štyria hráči vytvoriť svoje rockové alter ego a založiť kapelu. Potom už je len na vás, aby ste si vybudovali slávnu rockovú kariéru.

    LEGENDÁRNA GITARA
    V novej bezdrôtovej gitare určite rozpoznáte klasiku. Legendárny Fender Stratocaster pomohol formovať rockovú muziku tak, ako ju dnes poznáme. Prepracovaný senzor náklonu s presnou aktiváciou Overdrive módu a automatické synchronizovanie z tejto gitary robia tú najlepšiu Rock Band gitaru, aká kedy vznikla.

    DAJTE DO HRANIA KÚSOK SEBA
    Počas každého vystúpenia máte možnosť vložiť do svojej obľúbenej pesničky vlastné nápady a unikátny zvuk vďaka módom Freestyle Guitar Solo a Freestyle Vocals. Publikum na tieto zmeny bude okamžite reagovať a hneď uvidíte, či máte úspech.

    BÚCHAJTE DO TOHO
    Nový set bicích je navrhnutý tak, aby vydržal divoký zápal vášho hrania. Štyri drum pady by mali vydržať surovú silu aj tých najnáruživejších bubeníkov. Tiež pohltia všetok zvuk a tak môžete hrať celú noc bez toho, ani čo by ste prebudili susedov.

    PARÁDNY SOUNDTRACK
    V hre nájdete vyše 60 nových skladieb od tých najznámejších kapiel, aj nádejných nováčikov. Z Music Storu si môžete stiahnuť vyše 1500 ďalších pesničiek, alebo si jednoducho naimportovať svoje zakúpené songy zo starších Rock Bandov.

    POSTAVTE SA ZA MIKROFÓN
    Rock Band 4 mikrofón sa môže pochváliť širokým dynamickým rozsahom a vysokým potlačením šumu. Mikrofón plne využíva funkciu Freestyle Vocal a zachytáva tak bez skreslenia tú najhlasnejšiu, aj najjemnejšiu vokálnu intonáciu. Ideálne pre rozpumpovanie davu, alebo pripojenie back vokalistu.

    Obsah balenia:
    - Hra Rock Band 4
    - Gitara Fender Stratocaster
    - Set bicích
    - Mikrofón

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel