Skater XL
XBOX

34,60
Nákupom získate 0,35 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Skateboard
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 33743
  • Skater XL je akčný pohľad na svet skateboardingu, v ktorom si môžete určiť vlastný štýl, kreativitu a dokonalé triky. Tvorte, kombinujte a štylizujte triky vďaka bezkonkurenčnému ovládaniu a vyrazte do ikonických lokácií v Kalifornii. Hrajte ako skatingové ikony Tiago Lemos, Evan Smith, Tom Asta alebo Brandon Westgate a staňte sa skateboardingovým profíkom. Ponorte sa do digitálnej skejtovej subkultúry s odporúčanými komunitnými modifikáciami, značkami, magazínmi a mapami. Spoznajte cez 60 skutočných skejtových miest, ktorá prepájajú námestia, školy, bazény, budovy, vozové parky a chodby.

    SLOBODA VYJADRENIA 
    Hra Skater XL je jedinečná v tom, že v sebe nemá naprogramované žiadne triky, len ovládanie pohybu pomocou páčok. Každá páčka je prepojená s príslušnou nohou na skejte, ktorý na pohyb hráča okamžite reaguje. Rovnako ako v prípade hudobného nástroja má hráč absolútnu slobodu, či už chce predviesť nejaký kaskadérsky kúsok, alebo len voľne jazdiť.

    Skater XL (PS4)
    HRAJTE ZA SKUTOČNÝCH PROFI SKATEROV
    Hra obsahuje veľmi uznávaných profíkov, ako sú TIAGO LEMOS, BRANDON WESTGATE, EVAN SMITH a TOM ASTA. Každý skater má vlastné vybavenie, ktoré zodpovedá jeho štýlu.

    SKUTOČNÉ IKONICKÉ SKEJTOVÉ LOKÁCIE
    V hre Skater XL si hráči môžu užiť legendárne skejtové lokácie, ktoré sú domovom niekoľkých najslávnejších skaterov a trikov na svete. Hra vyjde s tromi veľkými mapami založenými na Kalifornii a na západnom pobreží.

    Skater XL (PS4)
    NASTAVITEĽNÉ POSTAVY A DOSKY
    Hráči majú nekonečno možností, ako si zážitok sO Skater XL prispôsobiť. Môžu si upraviť kompletný vzhľad, fyzické vlastnosti svojho skejtera a dosky až po rozmanité dosky, trucky, kolieska a ložiská.

    Skater XL (PS4)
    POĎTE SI HRAŤ V SANDBOXE
    Všetky oblasti ponúkajú voľný prieskum. Vďaka slobode otvoreného prostredia budú môcť hráči posúvať svoje hranice, zdokonaľovať jemné nuansy vysoko náročných trikov, alebo si užiť voľnú jazdu.

    Skater XL (PS4)
    RASTÚCA KOMUNITA
    Zapojte sa do zapálenej komunity, ktorá má na Discord vyše 50 000 členov, ktorí vytvárajú online magazíny, videá, vlastné značky a stovky modifikácií. Hráči sa môžu stať súčasťou väčšieho ekosystému a pridať sa k digitálnej skateboard subkultúre, v ktorej sa môžu podeliť o svoju kreativitu.

    Skater XL (PS4)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel