Strange Brigade
XBOX

47,20
Nákupom získate 0,94 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: TPS, Zombie, Kooperatívne
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 28203
  • Skúmajte úchvatné rozvaliny, riešte zapeklité hádanky a objavujte vzrušujúce poklady, zatiaľ čo si budete kliesniť cestu zástupmi nemŕtvych nepriateľov v napínavej third-person akčnej hre, ktorá vo vás zaručene prebudí dušu dobrodruha!

    DIVNÁ BRIGÁDA
    Egypt, 30. roky 20. storočia. Čarodejná kráľovná Seteki, vymazaná z pradávnej histórie a pochovaná v neoznačenej hrobke po štyri tisícky rokov, opäť povstala. Hrôzostrašnej Setekinej moci a jej armáde mumifikovaných ohavností sa môže postaviť jediná skupina odvážnych hrdinov, oddiel prezývaný "Strange Brigade"!

    Strange Brigade (PS4)

    PÚTAVÉ DOBRODRUŽSTVO
    Prenasledujte hanebnú Seteki adrenalínovou kampaňou skrze nebezpečné vykopávky, bájne pyramídy a droliace sa jaskyne hemžiace sa protivníkmi vopred odsúdenými k návratu do posmrtného života. Vydajte sa na prieskum sami alebo v tíme dvoch až štyroch hráčov pri online kooperácii!

    Strange Brigade (PS4)

    ŠTYRIA NEBOJÁCNI DOBRODRUHOVIA
    Vstúpte do zabudnutého sveta ako jeden zo štyroch neohrozených agentov vycvičených k boju s nadprirodzenom. Dajte voľný priechod svojim ničivým magickým schopnostiam alebo páľte z mocných prototypov zbraní, ako je Krakatoa chrliaca oheň, ľadovo chladný Chill burster alebo lebky drviaci Blunderbuss!

    Strange Brigade (PS4)

    ZÁSTUPY MONŠTIER
    Seteki nie je jedinou mytologickú záhubou prebudenou k životu, v pätách sa jej valí armáda netvorov prisahať jej vernosť až za hrob! Postavte sa nekonečnému prílivu jej ohavných služobníkov, či už pôjde o múmie, vrahov s ohnivým dychom, Minotaury v brnení, obrie škorpióny alebo niektoré z ďalších, ešte oveľa horších oblúd!

    Strange Brigade (PS4)

    HROZIVÉ PASCE
    Starostlivo skúmajte okolité prostredie a nájdite tvorivé spôsoby, ako sa vysporiadať s nepriateľmi! Useknite nemŕtvym hlavu rotujúcimi čepeľami, usmažte ich dochrumkava ohnivými pascami alebo ich rozdrvte príhodne umiestneným balvanom. Nechcete predsa, aby sa v pasciach chytili vaši kolegovia, že nie?

    Strange Brigade (PS4)

    NEČAKANÉ PASCE
    Majte oči dokorán, aby ste neprehliadli žiadnu podozrivú stopu, tajný vchod alebo pradávny výtvor, ktorý čaká len na to, až ho prebudíte k životu! Kto vie, aké lákavé poklady a pochované cennosti na vás na druhej strane čakajú ...

    Strange Brigade (PS4)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz