The Crew (Ultimate Edition)
XBOX

29,40
Nákupom získate 0,59 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Auta
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25219
  • 4 nové typy vozidiel: Motorky, Monster Trucky, Dragstery, Driftovacie vozidlá; 15+ nových licencovaných vozidiel; 60 nových tunningových kitov; Neobmedzené FreeDrive multiplayerové výzvy.

    Predveďte svoje schopnosti a získajte vstupenku na Summit, neoficiálne stretnutie tisícov šoférov a mechanikov z celého sveta, ktoré sa odohráva na ikonických miestach po celých Spojených štátoch. Oslavujte automobilovú kultúru v rámci viac úrovňových súbojov so širokým výberom vozidiel, od vytunených áut, po motorky, alebo ďalšie exotickejšie koncepty.

    ČÍM TO BUDE?
    Vyrazte na Summit na motorke, zapôsobte na obecenstvo v monster truck aréne v Yosemite Valley, driftujte až sa vám bude dymiť z pneumatík, alebo prelomte rýchlostný rekord so svojim dragsterom na Bonnevill Salt Flat. Prichádza množstvo nových napínavých výziev pre vás a vašich priateľov. Summit je totiž konečne tu!

    ROZBEHNITE TO
    S každým víťazstvom a úspechom môžete upravovať svoje vozidlá a vylepšiť ich výkon a vzhľad. Vytunujte svoje najlepšie stroje, posuňte ich výkon na novú úroveň a získajte výhody nad protivníkmi po celom svete.

    BUĎTE SPONTÁNNI
    Vyzvite cestou na Summit ďalších šoférov k novým FreeDrive aktivitám, preslávte sa a nájdite nových rivalov, ktorých by ste mohli poraziť v Summitových disciplínach. Ponorte sa do vylepšeného otvoreného sveta Spojených štátov so živšími sveteľnými efektmi a nádhernou novou grafikou. Amerika ako má byť.

    WILD RUN
    Wild Run prináša 4 nové typy vozidiel: motorky, monster trucky, dragstery a driftovacie vozidlá. Vďaka tomu prináša vyše 15 nových licencovaných vozidiel a 60 nových tuningových kitov.

    CALLING ALL UNITS
    Jazdite sólo alebo sa pridajte k policajnej jednotke a stopujte a stíhajte pouličných pretekárov po obrovskom otvorenom svete. Od rušných mestských ulíc, po kamenisté horské cesty. Pochytajte ich pomocou výhody terénu a špeciálnych schopností, ako napr. zablokovanie rýchlosti vášho cieľa, alebo vyradenie jeho ovládania pomocou elektromagnetického pulzu. Zvýšte stávky proti svojim rivalom, buďte im za chrbtom a staňte sa tým najlepším policajtom!

    ULTIMATE EDITON OBSAHUJE:
    - Základnú hru The Crew
    - Rozšírenie The Crew: Wild Run
    - Rozšírenie The Crew: Calling All Units
    - Všetkých 19 áut zo Season Passu

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel