The Sims 4 + Star Wars: Výprava na Batuu
XBOX

11,99 50,40 €

Zľava platí do 14.4.2024 alebo vypredania

Nákupom získate 0,48 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 34356
Hra je tiež dostupná pre:  PC
  • BALENIE OBSAHUJE

    - základnú hru The Sims 4
    - rozšírenie Star Wars: Výprava na Batuu

    Vytvorte svojim Simíkom jedinečný príbeh zo sveta Star Wars pri prieskume odľahlej planéty z atrakcie Galaxy's Edge v Disneyland a Disney World v rozšírení The Sims 4 Star Wars: Výprava na Batu. Pridá sa váš Simík k odboju, zapadne medzi darebákov alebo narukuje do Prvého rádu? Rozhodnutie je len na vás! Pracujte na reputácií svojho Simíka, aby ste si sprístupnili misie, kúpte si svetelný meč alebo droida a stretnite sa so slávnymi postavami Star Wars, ako sú Rey a Kylo Ren.

    VYCHUTNAJTE SI SAMOTNÝ OKRAJ GALAXIE

    Je jasné, že vaši Simíkovia už nie sú doma. Od Millennium Falcone cez kantínu, kde to poriadne žije, až po jedinečné oblečenie občanov Batuu. Simíkov úplne pohltia slávne vizuálne aj zvukové vnemy sveta Star Wars. Zoznámte sa s miestnymi mimozemšťanmi, aby ste pochopili, prečo je Batu skutočne jedinečnou planétou. Keď sa vaši Simíkovia vrátia domov, môžu si so sebou priviezť nové dekorácie a recepty inšpirované cestami, zahrať si sabacc alebo usporiadať priateľský tréning so svetelnými mečmi.

    The Sims 4 + Star Wars: Výprava na Batuu (PC)
    VYTVORTE SVOJ PRÍBEH STAR WARS
    O kontrolu nad BatuU bojuje Odboj, Prvý rád aj darebáci a práve akcie vašich Simíkov rozhodnú o tom, kto nakoniec uspeje. Vaši Simíkovia budú zdolávať výzvy a špeciálne misie, ktoré posunú rovnováhu síl. Vaše pôsobenie nielen zmení svet, ale tiež vám sprístupní odmeny, ako je možnosť lietať v hviezdnych stíhačkách, nové úbory a veľmi dôležité misie na Batuu. A kto vie? Trebárs na Batuu nájdete svoju spriaznenú dušu!

    The Sims 4 + Star Wars: Výprava na Batuu (PC)
    SPOZNAJTE SLÁVNE POSTAVY
    Plnením úloh Simíkovia získajú body reputácie a čím viac ich budú mať, tým bližšie budú k stretnutiu s vodcami dôležitých miestnych frakcií. Vaše možnosti sa budú meniť v závislosti na tom, čo vaši Simíkovia urobia. Rozhodnete sa podporiť Kyla Rena v snahe odhaliť základňu Odboja, alebo sa radšej pridáte k Rey a Vi Moradi a budete bojovať proti Prvému rádu? Či už sa vaši Simíkovia rozhodnú pre akúkoľvek cestu, Hondo Ohnaka a jeho darebáci vám vždy pomôžu zarobiť si pár galaktických kreditov navyše.

    The Sims 4 + Star Wars: Výprava na Batuu (PC)
    ZÍSKAJTE VLASTNÝ SVETELNÝ MEČ A DROIDA
    Preskúmajte Batuu a nájdite kyber krištáli a rúkojete, ktoré vám pomôžu zostaviť najvýtuženejší artefakt sveta Star Wars ™: svetelný meč. Získajte všetky kúsky, aby ste si zostavili zbraň, ktorá bude skutočne jedinečná. Potom pozvite ostatných Simíkov k súboju svetelných mečov! Alebo zájdite do depa droidov a kúpte si vlastného droida, ktorý vám pomôže pri vašich dobrodružstvách ... napr. dať tu a tam niekomu šok, aby od vás odviedol pozornosť. Svojho droida si môžete dokonca priviezť aj domov, aby ste mali vždy parťáka na spoločenské akcie.

    The Sims 4 + Star Wars: Výprava na Batuu (PC)

  • Pridajte komentár

    Pravidlá komentárov

    Otázky k objednávkam píšte na email xzone@xzone.sk, kde vám môžeme odpovedať rýchlejšie :)

    Ďakujeme, že s ostatnými hráčmi diskutujete slušne. Vulgárne a nevhodné komentáre (napr. Odkazy na iné eshopy, príspevky mimo tému danej hry) sú automaticky mazané.

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

    Kúpili ste si The Sims 4 + Star Wars: Výprava na Batuu? Pomôžte ostatným vo výbere a dajte vedieť, ako sa vám páči!

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel