The Technomancer
XBOX

56,99
Nákupom získate 1,71 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21298
  • Vedecko-fantastické RPG odohrávajúce sa na Marse; Zaujímaví spoločníci s tajomstvami z minulosti; Až päť rôznych zakončení vybraných úloh, ktoré budú mať vplyv na odmeny a správanie sa postáv, ktoré stretnete; Dynamický systém tvorby predmetov s vplyvom na ich podobu; Hrajte ako Technomancer – schopný bojovník s kyberneticky vylepšenými magickými schopnosťami.

    Akčné RPG vás prenesie do cyberpunkového prostredí 200 rokov po kolonizácii Marsu. Hlavným hrdinom je Technomancer Zachariah, ktorý je na úteku pred tajnou políciou a čelí všetkým nástrahám, ktoré si pre neho červená planéta pripravila.

    DYNAMICKÉ SÚBOJE
    Hra ponúka akčne ladené súboje s troma rôznymi štýlmi boja a používaním schopností rozdelených do štyroch vývojových stromov. Všetky situácie však nebude potrebné riešiť hrubou silou. Dej bude mať rôzny vývoj v závislosti na voľbách v dynamických dialógoch s NPC postavami. Hra ponúka tvorbu predmetov (zbraní a zbroje) pre vlastnú postavu a spoločníkov v družine.

    TAJOMSTVO MARSU
    Na úteku pred tajnou políciou a v konfrontácii s červenou planétou vás čaká náročná úloha, ktorá vás zavedie ku kmeňovým spoločenstvám, mestám strateným pod ľadovým príkrovom a dystopickým búdam rozosiatym na Marse. Dokážete čeliť krutej spoločnosti na Marse a nehostinným podmienkam a odhaliť Technomancerovo tajomstvo?

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz