Tom Clancys Rainbow Six: Siege CZ
XBOX

(1x)
36,70
Nákupom získate 1,47 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Taktické
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 16721
  • Balenie obsahuje tiež Rainbow Six: Vegas 1+2!

    color>

    Rainbow Six: Siege je pripravované pokračovanie populárnej série strielačiek z pohľadu prvej osoby, vyvinutej známym štúdiom Ubisoft Montreal pre novú generáciu počítačov a herných konzol.

    Hra inšpirovaná reálnymi proti-teroristickými operáciami po celom svete. Rainbow Six: Siege ponúka hráčom doposiaľ najbohatšie možnosti využitia prostredia pre získanie výhody pre svoju jednotku. Intenzívne boje na blízko, smrteľné nebezpečenstvo, taktika, tímová hra a neustále napätie, tvoria jadro herného zážitku.

    Multiplayer Rainbow Six: Siege posúva zážitok z intenzívnych prestreliek a tímovej stratégie, ktorými je celá séria preslávená, zase o úroveň vyššie.

    OBLIEHANIE A DOBÝVANIE
    Po prvýkrát v histórii série Rainbow Six hráči skúsia nový štýl boja - nepriatelia majú možnosť premeniť svoje okolie na vlastnú súkromnú pevnosť: môžu pripravovať pasce, opevňovať sa a zostavovať obranné systémy s cieľom zabrániť jednotkám Rainbow v úspešnom prieniku.

    Aby mohli čeliť tejto výzve, majú hráči k dispozícii úroveň voľnosti, akej sa nemôže rovnať žiadna z predošlých hier Rainbow Six. Kombinacia taktických máp, pozorovacích dronov a nového systému zlaňovania, majú tímy Rainbow k dispozícii oveľa širšie spektrum možností pre plánovanie, útok a splnenie svojej misie.

    PROTITERORISTICKÉ JEDNOTKY
    Agenti z protiteroristických jednotiek sú vycvičení k tomu, aby dokázali zvládnuť extrémne situácie, ako je záchrana rukojemníkov, s chirurgickou presnosťou. Ako špecialisti v boji na krátku vzdialenosť sa ich výcvik sústredí predovšetkým na operácie vo vnútri budov. V tesných formáciách sú tieto jednotky expertmi na boj v uzavretých priestoroch, presné demolície a koordinované útoky. V Ranbow Six: Siege budú pôsobiť členovia piatich celosvetovo najuznávanejších protiteroristických jednotiek: britská SAS, americká SWAT, francúzska GIGN, nemecká GSG9 a ruská SPETSNAZ.

    Každý z týchto operátorov je špecialista plniaci v rámci misie odlišnú úlohu. Každý z nich tak má svoju vlastnú unikátnu osobnosť a ponúka sa tak veľmi odlišný herný zážitok. Niektorí sa sústredia na rýchly útok, zatiaľ čo iní sa zamerajú skôr na obranu – zmeňte zloženie tímu a otvoria sa vám nové stratégie pre splnenie vašich úloh!

    PROCEDURÁLNA DEŠTRUKCIA
    Deštrukcia tvorí jadro hrateľnosti Rainbow Six: Siege. Hráči majú schopnosť ničiť okolité prostredie - steny môžu byť zničené a otvoriť tak nové palebné línie, podlahy a stropy prerazené pre získanie nových prístupových ciest. Všetko v okolitom prostredí reaguje realisticky, dynamicky a presne na základe veľkosti a kalibru vašej munície, alebo množstvom použitej trhaviny. V Rainbow Six: Siege je deštrukcia nezbytnou súčasťou taktiky a jej ovládnutie je často kľúčom k víťazstvu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • +Grafika.
    • +Reálnost.
    • +Moc možností pro ůtok i obranu obou stran.
    • +Ozvučení.
    • +Trénink-situace,filmové cviky.
    • +Využití všech policejních hraček.
    • -Singleplayer jen trénink,10.situací,o samotě bez pomoci.
    • -Pro pořádné hraní potřeba XBOX LIVEGOLD.

    Pořádně reálná "FPS SIMULACE" která stojí za vyskoušení,nebo-li dokoupíte "LIVEGOLD" a užijete si hru naplno.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24