Tour de France 2015
XBOX

12,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19337
  • Rozšírený režim Pro Team vám umožní súperiť v dvoch nových súťažiach v rámci prípravy na Tour: Critérium International a Critérium du Dauphiné; Režim výziev otestuje vaše schopnosti pri jazde z kopca, tak si dávajte pozor, aby ste nespadli!; Nevídaná chytľavosť: vylepšená grafika, žijúce prostredie, dav s lepšími animáciami… a množstvo ďalšieho!; Nový dizajn rozhrania poskytuje okamžitý prístup ku všetkým pretekárskym informáciám!

    Ve hre Tour de France 2015 hráte za profesionálneho pretekára v súťaži „Grande Boucle“. Vrhnite sa do vrcholovej virtuálnej výzvy a vychutnajte si vysokooktánový adrenalín po boku tých najlepších šampiónov dnešného sveta!

    Vyberte si jeden z oficiálnych tímov zúčastnených na Tour a vydajte sa na úžasnú Tour de France 2015, ktorá vás prevedie Holandskom a dlaždenými cestami severného Francúzska cez vrcholky mýtických hôr, až do legendárnej rovinky na Champs-Elysées. Tento rok navyše značí návrat tímových pretekov s časom! Určite vopred poriadne preskúmajte všetky etapy, než sa pustíte do vymýšľania dokonalej stratégie.

    Sústreďte svoje úsilie, vyberte si tú najlepšiu trajektóriu a vydávajte rozkazy svojim spolupretekárom, aby ste v poriadku splnili úlohy. Bráňte svoj dres v režimoch pre jedného i viacerých hráčov, spomaľte pelotón, alebo sa utrhnite z reťaze... pretekára si môžete zmeniť kedykoľvek a prispôsobiť sa tým všemožným udalostiam počas pretekov. V Tour de France 2015 je možné čokoľvek!

  • Pridajte komentár

    Pravidlá komentárov

    Otázky k objednávkam píšte na email xzone@xzone.sk, kde vám môžeme odpovedať rýchlejšie :)

    Ďakujeme, že s ostatnými hráčmi diskutujete slušne. Vulgárne a nevhodné komentáre (napr. Odkazy na iné eshopy, príspevky mimo tému danej hry) sú automaticky mazané.

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

    Kúpili ste si Tour de France 2015? Pomôžte ostatným vo výbere a dajte vedieť, ako sa vám páči!

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz