Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr
XBOX

32,99
Nákupom získate 1,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: Sci-Fi, Akčné RPG
Merchandise: Warhammer 40000
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 27996
  • Vstúpte do chaosom zmietaného sektoru Caligari a zlikvidujte nečistých s tými najsilnejšími agentmi ľudského Impéria. Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr je chmúrne akčné RPG s mnohými triedami inkvizítorov, ktorí vykonávajú cisárovu vôľu v tých najtemnejších kútoch Impéria!

    ĎALŠÍ MÍĽNIK V EVOLÚCIÍ ARPG
    Prvé akčné RPG zasadené do chmúrnej budúcnosti 41. tisícročia posúva tento žáner na novú úroveň: otvorený sandboxový svet s trvalým vesmírom a obrovskou rozmanitosťou misií, brutálnych taktických bojových stretov v zničiteľnom prostredí a príbehom, na ktorom sa podieľala hráčska komunita. Získajte taktickú výhodu vďaka krytom, ustřelujte nepriateľom končatiny a popravujte ich v epických bitkách s bossmi. Staňte sa protektorom ľubovoľnej slnečnej sústavy vďaka svojim slovutným činom!

    Inquisitor v obkľúčení nepriateľov, využívajte finesu a prešibanosť vďaka výcviku Death Cult Assassin, alebo rozpútajte nevýslovnú moc Warpu ako Primaris Psyker. Pri každej tejto triede si vyberte z troch špecializácií tú, ktorá vyhovuje vášmu štýlu.

    Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr je neustále sa rozvíjajúci a dlhodobý zážitok. Prídavky a pravidelné bezplatné aktualizácie predstavia nové frakcie nepriateľov, nové nastavenie terénu, nové misie a druhy misií, nové príbehové vyšetrovanie a nové funkcie hrateľnosti. Sezóny sú veľké, bezplatné aktualizácie, ktoré predstavia dlhšie príbehové oblúky, v ktorých môžu hráči svojimi činmi utvárať trvalý svet sektoru Caligari. Denné úlohy, úrovne a Power Levels zaisťujú nové výzvy - vždy tu nájdete niečo nové, čo môžete preskúmať či zbierať!

    Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr (PS4)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz