Wasteland 2 (Directors Cut)
XBOX

19,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Sci-Fi, Ťahové
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19949
  • Jeden kľúč nepasuje do každého zámku. Nechce sa vám hľadať kľúč od zamknutých dverí? Prečo neskúsiť raketomet? V podstate to isté... nie?; Klasické RPG. Tradičný RPG systém zmodernizovaný v duchu súčasnej filozofie herného dizajnu; Rozhodovanie... s následkami. Či už krátkodobé, alebo dlhodobé, každá akcia má svoju reakciu; Obrovská hra, ktorú si môžete prispôsobiť. Trvanlivosť v ráde desiatok hodín. Stovky postáv. Tisíce variácií vzhľadu rangerov. Vyše 150 zbraní. Tucty schopností. Dokonca i užívateľské rozhranie si môžete prispôsobiť podľa svojho!

    Wasteland 2 je priamym nástupcom rovnomennej hry z roku 1988, ktorá sa do dejín zapísala ako vôbec prvé post-apokalyptické RPG a tiež ako inšpirácia slávnejšieho Falloutu. Do tej doby žiadne iné CRPG neumožnilo hráčom ovládať jednotlivých členov partie a zadávať im taktické povely, nie ešte im dať priestor k morálnym voľbám, ktoré ovplyvňujú herný svet. Na rozdiel od svojich súčasníkov vložil Wasteland moc do rúk hráčov, takže si každý mohol vytvoriť svoj vlastný štýl hry. Pôsobivé a v mnohých ohľadoch novátorské dedičstvo bolo vo Wasteland 2 zachované, avšak v modernizovanej podobe.

    Ponorte sa do taktických ťahových súbojov, ktoré otestujú hranice vašich strategických schopností v krutom svete, kde len hrubá sila pre prežitie nestačí. Vybavte svojich rangerov tými najsilnejšími zbraňami, ktoré sú k dispozícii a pripravte sa na maximálnu deštrukciu! Zachráňte spojencov pred istou smrťou, alebo ich nechajte zahynúť - rozhodnutie je len na vás, ale pripravte sa na následky.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz