Wasteland 2 (Directors Cut)
XBOX

19,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Sci-Fi, Ťahové
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19949
  • Jeden kľúč nepasuje do každého zámku. Nechce sa vám hľadať kľúč od zamknutých dverí? Prečo neskúsiť raketomet? V podstate to isté... nie?; Klasické RPG. Tradičný RPG systém zmodernizovaný v duchu súčasnej filozofie herného dizajnu; Rozhodovanie... s následkami. Či už krátkodobé, alebo dlhodobé, každá akcia má svoju reakciu; Obrovská hra, ktorú si môžete prispôsobiť. Trvanlivosť v ráde desiatok hodín. Stovky postáv. Tisíce variácií vzhľadu rangerov. Vyše 150 zbraní. Tucty schopností. Dokonca i užívateľské rozhranie si môžete prispôsobiť podľa svojho!

    Wasteland 2 je priamym nástupcom rovnomennej hry z roku 1988, ktorá sa do dejín zapísala ako vôbec prvé post-apokalyptické RPG a tiež ako inšpirácia slávnejšieho Falloutu. Do tej doby žiadne iné CRPG neumožnilo hráčom ovládať jednotlivých členov partie a zadávať im taktické povely, nie ešte im dať priestor k morálnym voľbám, ktoré ovplyvňujú herný svet. Na rozdiel od svojich súčasníkov vložil Wasteland moc do rúk hráčov, takže si každý mohol vytvoriť svoj vlastný štýl hry. Pôsobivé a v mnohých ohľadoch novátorské dedičstvo bolo vo Wasteland 2 zachované, avšak v modernizovanej podobe.

    Ponorte sa do taktických ťahových súbojov, ktoré otestujú hranice vašich strategických schopností v krutom svete, kde len hrubá sila pre prežitie nestačí. Vybavte svojich rangerov tými najsilnejšími zbraňami, ktoré sú k dispozícii a pripravte sa na maximálnu deštrukciu! Zachráňte spojencov pred istou smrťou, alebo ich nechajte zahynúť - rozhodnutie je len na vás, ale pripravte sa na následky.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel