Wasteland 3 - Day One Edition
XBOX

52,50
Nákupom získate 2,10 Kredity
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: Sci-Fi, Ťahové, Taktické, Post-apokalyptické, Kooperatívne
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 33380
  • DAY ONE EDITION OBSAHUJE

    - základnú hru Wasteland 3
    - Colorado Survival Gear DLC

    Wasteland 3 - Day One Edition (PS4)


    Wasteland 3 je pokračovateľom série, ktorá založila žáner post-apokalyptických RPG hier nasleduje veľmi oceňovaný druhý diel z roku 2014. Za hrou stoja veteráni zo štúdia inXile Entertainment a zavedú vás tentokrát do amerického juhozápadu, konkrétne do nukleárneho zimou zasneženého Colorada.

    ZÁCHRANA ARIZONY
    V úlohe púštneho rangera bojujete za záchranu milovanej Arizony, keď sa ozve samozvaný Patriarcha Colorada rádiom a sľúbi pomoc, ak pre neho urobíte len jednu prácu, ktorú môže zveriť len niekomu zvonku. Musíte zachrániť jeho vládu nad mrazivým Coloradom a elimitovat ambície a krvechtivost jeho troch detí.

    Wasteland 3 - Day One Edition (PS4)

    PREMRZLE COLORADO

    Čaká na vás cesta z vyprahnutej arizonskej púšte do zamrznutých hôr okolo Colorada, štart úplne od začiatku. Najskôr musíte postaviť novú základňu, nájsť vozidlo, ktoré odolá extrémnemu počasiu, vytrénovať regrútov a prebojovať si cestu nehostinnou divočinou. A to najdôležitejšie - musíte sa rozhodnúť, komu veriť v krajine pretkanej korupciou, intrigami, súperiacimi fakcemi, kultistu, gangy plnými hrdlorezov a neutíchajúcu súrodeneckú rivalitu. Nie ste si tiež istí, či môžete veriť Patriarchovi samotnému.

    Wasteland 3 - Day One Edition (PS4)

    PARTA JE ZÁKLAD

    Wasteland 3 je RPG hra založená na budovaní party bojovníkov a zameraná na komplexný príbeh, krásne vypracované charaktery a svet a v neposlednom rade aj na stategické súboje. Príbeh je do hĺbky prepracovaný a napínavý a využíva nový dynamický dialógový systém, vrátane dabovaných rozhovorov, ktorý poteší veteránov série i nováčikov.

    Wasteland 3 - Day One Edition (PS4)

    VIAC AKCIE

    Hra je zasadená do neľútostne premrznutého Colorada a jeho okolIA, kde prežitie je zložité a šťastný koniec nie je garantovaný. Zložité morálne voľby sú nevyberavo postavené pred hráča a donútia ho k veľa obetiam, ktoré premenia samotný herný svet. Medzi ďalšie novinky patria vozidlá, nebezpečné prostredie a prepracovaný, viac akčný systém, ktorý je evolúciou taktického ťahovej systému známeho z Wasteland 2.

    Wasteland 3 - Day One Edition (PS4)
    PODĽA SEBA
    Detailne tvorba postavy sa tu dostáva na novú úroveň a množstvo schopností a zručností umožní jedinečný a neopakovateľný herný zážitok, kedy vaša partia šiestich Rangerov je pripravená na výzvu v hre pre jedného hráča či v kooperatívnej hre s kamarátom.

    Wasteland 3 - Day One Edition (PS4)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel