Watch Dogs 2 CZ
XBOX

32,50
Nákupom získate 0,65 kreditov
  • 32,50 €
  • 12,20 €
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: Sci-Fi, TPS
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 24797
  • VITAJTE V SAN FRANCISCOM ZÁLIVE:

    Objavte masívny a dynamický otvorený svet ponúkajúci neuveriteľné množstvo herných možností: Prohackujte si cestu cez ulice San Francisca, alebo sa nabúrajte do kancelárií špičkových spoločností zo Silicon Valley; HACKING JE VAŠA ZBRAŇ: Hackujte mestskú infraštruktúru, každé pripojené zariadenie a každú osobní databázu. Prevezmite kontrolu nad dronmi, autami, žeriavmi, bezpečnostnými robotmi a množstvom ďalších zariadení; BUĎTE PÁNOM SITUÁCIE: Použite hackovanie a zakrádanie sa na dokončenie vašich úloh. Upravujte svoje hackovacie nástroje – RC autá, Quadcoptéry, zbrane tlačené na 3D tlačiarňach atď.; SÚVISLÉ PREPOJENIE S PRIATEĽMI: Zostaňte prepojení s vašimi priateľmi pomocou nového súvislého multiplayerového zážitku, ktorý obsahuje ako kooperatívne, tak kompetitívne aktivity.

    Použite hackovanie ako zbraň v obrovskom a dynamickom otvorenom svete hry Watch Dogs 2.

    V roku 2016 bol ctOS 2.0, pokročilý operačný systém spájajúci mestskú infraštruktúru zavedený v niekoľkých amerických mestách, s cieľom vytvoriť bezpečnejšie a efektívnejšie fungujúce metropoly.

    Hrajete za Marcusa Hollowaya, nadaného mladého hackera žijúceho v kolíske technickej revolúcie, San Franciskom zálive. Pridajte sa ku skupine hackerov známej ako DedSec a objavte skryté nebezpečenstvá systému ctOS 2.0, ktoré môžu v rukách skorumpovaných korporácií slúžiť na sledovanie a manipuláciu s ľuďmi v masívnom rozsahu.

    So schopnosťou hackingu a DedSecom na vašej strane rozbehnite hackerskú akciu storočia, vyraďte ctOS 2.0 z prevádzky a vráťte ľuďom slobodu!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz