Watch Dogs CZ (Special edition)
XBOX

30,99
Nákupom získate 0,31 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Sci-Fi
Kód produktu: 21242
  • Watch Dogs prebieha v plne simulovanom živom meste, kde pomocou smartfónu máte kontrolu nad infraštruktúrou mesta v reálnom čase. Nastavte svojim nepriateľom pascu vo forme dopravnej zápchy s tridsiatimi autami vďaka manipulovaniu s mestskými semafórmi. Zastavte vlak a potom do neho nasadnite, aby ste sa vyhli kontrole. Tesne uniknite chyteniu otvorením padacieho mosta. Čokoľvek spojené s mestským ctOS sa môže stať vašou zbraňou; Život v Chicagu, kde najčastejšia odpoveď na násilie je násilie, máte možnosť postaviť sa do boja v uliciach. Zrazte k zemi svojich nepriateľov, uštedrite im devastujúci úder obuškom, alebo vstúpte do prestrelky ako nikdy predtým s fyzickou simuláciou, ktorá konkuruje celému žánru strielačiek. Spolu budete mať k dispozícii arzenál naplnený viac než 30 tradičnými zbraňami; Pomocou Ubisoft Reflections, uznávaným štúdiom, ktoré stojí za vysoko oceneným titulom Driver, má Watch Dogs kvalitnú základňu prekypujúcu výkonom. Sadnite za volant viac než 65 áut, každé s premyslenou fyzikou a správaním sa a preskúmajte masívne mesto Chicago počas plnenia misií; Nový engine Disrupt, vyvinutý špeciálne pre Watch Dogs, využíva najmodernejšie technológie a grafiku, ktorá poskytuje ohromujúci vizuálny zážitok a neuveriteľne realistické spracovanie. Disrupt vám dáva silu ovplyvniť príbeh, mesto a život populácie vašimi rozhodnutiami a vytvára dominový efekt po celom meste

    Všetko závisí len na prejdení prstu po displeji. Spájanie sa s priateľmi. Kupovanie najnovších zariadení a výbavy. Sledovaním, čo sa deje vo svete. Ale s tak isto jednoduchým prejdením po displeji zrodíte aj nezastaviteľný rozširujúci sa tieň. S každým pripojením zanechávate po sebe digitálnu stopu, ktorá sleduje každý pohyb a všetko, čo sa nám páči alebo nepáči. A nie je to len o ľuďoch. Dnes sú spojené aj všetky hlavné mestá. Mestské infraštruktúry sú sledované a kontrolované komplexnými operačnými systémami.

    Vo Watch Dogs sa tento systém nazýva Central Operating System (ctOS) a má pod palcom takmer každý kúsok mestskej technológie, každú kľúčovú informáciu o každom obyvateľovi.

    Ste Aiden Pearce, geniálny hacker a bývalý kriminálnik, ktorého kriminálna minulosť viedla k násilnej rodinnej tragédii. Teraz, na love po tých, ktorí ublížili vašej rodine, budete schopný monitorovať a hackovať všetkých okolo seba, manipulovať všetkým, čo je zapojené do mestskej siete. Či už ide o záznamy zo všadeprítomných bezpečnostných kamier, sťahovanie osobných informácií na lokalizovanie cieľa, či dokonca zmenu farieb na semaforoch, aby ste spomalili svojho nepriateľa... všetko a ešte viac je možné vo svete Watch Dogs.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24