XCOM 2
XBOX

20,99
Nákupom získate 0,84 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Sci-Fi, Ťahové
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24927
  • XCOM v exile: Ovládajte Avenger, mimozemskú zásobovaciu loď premenenú na veliteľstvo jednotiek XCOM. Premiesťujte sa po svete, získavajte podporu a odhaľte plány mimozemšťanov; Hnutie odporu: získavajte nových bojovníkov. Päť tried vojakov s vlastným strom schopností vám umožní získať tím schopný vykonať vaše taktické plány; Partizánsky boj: nový systém ponúka väčšiu taktickú flexibilitu. Využite moment prekvapenia k útoku na nepriateľské hliadky. Získavajte od nepriateľov vzácnu výbavu a artefakty. Na prostredie misií má vplyv globálny stav sveta; Výskum a vylepšenia: upravujte priestory na Avengeri, aby ste získali nové možnosti na bojisku. Využite vedcov a technikov na výskum a vývoj nových zbraní a výzbroje; Každá misia je unikátna: vydajte sa na misie po celom svete, do opustených oblastí, do vnútra mimozemšťanmi kontrolovaných veľkomiest, alebo priamo do votreleckých základní; Komunitné modifikácie: nástroje umožňujú tvorbu komunitných kampaní, úpravu vlastností a tvorbu vlastných mimozemšťanov a zdielanie cez Steam Workshop; Multiplayer: vyberte si vlastný tím ľudí alebo mimozemšťanov a stretnite sa v súbojoch na náhodne generovaných mapách.

    Zem sa zmenila. Uplynulo 20 rokov od chvíle, kedy svetoví predstavitelia ponúkli votrelcom bezpodmienečnú kapituláciu. Organizácia XCOM, posledná obranná línia modrej planéty, je v troskách. Zem teraz ovládajú mimozemšťania. Stavajú žiarivé mestá, ktoré sľubujú ľuďom svetlé zajtrajšky, ale hlboko v mysli majú svoje vlastné desivé plány a eliminujú všetkých, ktorí vzdorujú ich novému rádu.

    Iba tí, ktorí žijú na okraji, majú trochu voľnosti. Tu sa opäť formujú jednotky, ktoré hodlajú brániť ľudstvo. Zbytky síl XCOM musia nájsť spôsob, ako povstať z popola, odhaliť pravú tvár okupantov a túto hrozbu raz a navždy zničiť.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Mohlo by sa vám páčiť

Sledujte nás na instagrame

valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry