Yooka-Laylee
XBOX

29,40
Nákupom získate 1,18 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26177
  • Skúmajte rozľahlé svety, spoznajte a porazte množstvo nezabudnuteľných postáv a pozbierajte blýskavé zberateľské predmety. Vydajte sa s priateľmi Yookou (ten zelený) a Laylee (tá ukecaná s veľkým nosom) na epické dobrodružstvo s cieľom zastaviť korporátneho zloducha a zmariť jeho diabolský plán na pohltenie všetkých kníh sveta a ich speňaženie!

    SKÁKAČKA ZO STAREJ ŠKOLY
    Pomocou špeciálnych schopností sa musia vaši hrdinovia vysporiadať so širokou škálou hádaniek a plošinovkových výziev pri pátraní po zaslúženej odmene, zlatých stránkach, ktoré slúžia na odomykanie a rozširovanie nových ohromujúcich svetov, z ktorých každý obsahuje výstredné postavy, bossov, jazdu v banských vozíkoch, automatové hry, vedomostné súťaže, hry pre viacerých hráčov a množstvo ďalších vecí!

    VYTVORTE SI VLASTNÚ CESTU
    Slobodne si odomykajte schopnosti. Vyberte si, aké svety chcete zväčšiť a používajte unikátne modifikátory hry vo forme elixírov. Čaká vás jedinečný zážitok.

    NEZABUDNUTEĽNÉ POSTAVY
    Spoznajte (alebo porazte) množstvo nezabudnuteľných postáv, ktoré pripravil tím umelcov a zvukových technikov zodpovedných za legendárne plošinovky. Rovnako tak sa o vynikajúci soundtrack postarali veteráni David Wise (Donkey Kong Country) a Grant Kirkhope (Banjo-Kazooie).

    PRIVOLAJTE KAMARÁTA
    Vytvorte si vlastný kamarátsky duet a prežite dobrodružstvo Yooka-Laylee v co-op móde! Jeden hráč prevezme kontrolu nad hlavnými hrdinami a druhý ho bude podporovať. Napríklad omračovaním nepriateľov, alebo s riešením náročných problémov.

    ZBIERANIE PREDMETOV
    Pátrajte po trblietavých zberateľských predmetoch, ktoré slúžia predovšetkým pre ďalší postup hrou. Medzi ne patrí napríklad lahodná motýlia energia s dvojitým účinkom, alebo nájomní spisovatelia.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel