Zombi
XBOX

20,99
Nákupom získate 0,21 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: Hororové
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 23867
  • Londýn ako dejisko survival hororu v tejto Zombie hre vydanej pôvodne pre konzolu Nintendo Wii U. Hra bola prepracovaná a vylepšená, aby využila dodatočný výkon nových konzol (PS4, XONE) a PC.

    Zatiaľ stále žijete, ale ako dlho dokážete zostať nažive v spletitých londýnskych uličkách, ktoré sú ponechané napospas a zamorené nakazenými? Desivé ľudská torzá zmietané desivou nákazou sa zakrádajú ulicami a môžu číhať za každým rohom.

    Čistokrvný horror
    Prostriedkov je málo, nepriateľov veľa a vy nikdy neviete, kedy narazíte na ďalšiu zbraň, muníciu, lekárničku, alebo jedlo. Kombinácia a použitie všetkých dostupných prostriedkov rozhodne o tom, či budete žiť, alebo zomriete.

    Všetky veci, nástroje, lekárničky, mapy a množstvo ďalších cenností nájdete vo svojom batohu. Počas jeho prehľadávania sa však nenechajte nachytať na, Zombie môže vyskočiť za každým rohom.

    Všetko je v stávke
    Prežitie tu určite nie je zaručené. Ako náhle zomriete, tak sa vaša postava stáva infikovaným a pridáva sa k horde nemŕtvych. Vy môžete začať hrať s novou postavou a znovu sa musíte pokúsiť prežiť. Pokiaľ zomriete, váš batoh zostane s predošlou postavou. Risknete svoj nový život pre jeho obsah?

    Londýn volá
    Prežite v meste obklopenom históriou. Čakajú vás desivé kráľovské tajomstvá a krvavé príbehy. Cestujte cez londýnsky Tower, majestátny Buckinghamský palác a ulice plné nemŕtvych.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel