Armored Core: Verdict Day
X360

12,60
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20593
  • Zem je opäť v ohrození a o cenné zdroje sa bojuje ako to len ide – a v sérii Armored Core to ide najlepšie v bitevnom robotovi. V hre budete môcť vytvárať eskadry až 20 mechov i s ich pilotmi, či už živými alebo nahradenými AI, aby ste sa následne pridali k nejakej frakcii a bojovali o nadvládu nad mnohými teritóriami v rámci multiplayeru.

    Okrem toho je tu klasická kampaň s možnosťou kooperácie a hlavne sa vracia režim Operator Mode, s ktorým sa vracia i nejaká tá taktika. V Operator Mode bude jeden hráč všetko sledovať z veliteľského pohľadu a bude môcť pozerať do kokpitov jednotlivých mechov – či už tam bude živý hráč, alebo AI. Veliteľ bude môcť dávať ciele, kam sa má mužstvo presunúť, rozkazy kam útočiť a jednoducho, tento mód by mal hráčom prepožičať poriadnu taktickú hĺbku.

    Mechy si budete môcť samozrejme upravovať do najmenších detailov, a kto má schované uložené pozície z Armored Core V, nech ich nemaže, táto hra ich využije! Čo sa týka úpravy robotov, bude pomerne kľúčové zladiť celý tím, aby nemal slabiny a sledoval jednu konkrétnu stratégiu a nebol len bandou robotov, ktoré si každý ušil ak ho napadlo.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology