Konzola Nintendo Switch Lite - Turquoise
SWITCH

(1x)
236,20
Nákupom získate 2,36 Kredity
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Herné konzoly
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 30984
  • BALENIE OBSAHUJE
    - Nintendo Switch Lite s pamäťou 32GB v tyrkysovej farbe
    - AC adaptér

    Úplne nový prírastok do rodiny konzol Nintendo Switch ponúkne lepšiu výdrž na batériu, menšie a krajšie proporcie a priaznivejšiu cenu. Pritom si hráči môžu užiť hlavných predností Konzoly Nintendo Switch a tými sú predovšetkým prenosnosť a neustále rastúci katalóg hier. Zahrajte si tie najväčšie pecky od Super Smash Bros Ultimate, cez Super Mario Odyssey až po výpravné dobrodružstvo v The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

    NA CESTY
    Nintendo Switch Lite nemá odnímateľné Joy-Con ovládače a je oveľa menšia verzia Nintendo Switch konzoly. Nemá žiadny stojanček, a ako špecializovaná konzola na hranie v Handheld móde tak postráda akékoľvek pripojenie s televíziou alebo monitorom (neobsahuje teda ani dokovaciu stanicu, ani HDMI kábel).

    SKORO VŠETKY HITY
    Na tomto novom zariadení môžete hrať všetky dostupné hry z rozrastajúcej sa knižnice Nintendo Switch, ktoré podporujú hranie v handheld móde, s pár výnimkami. Na zadnej strane fyzických hier a na webových stránkach Nintendo nájdete u každého titulu informáciu, s akými hernými módami ide titul použiť.


    Konzola Nintendo Switch Lite - Turquoise

    LOKÁLNÍ MULTIPLAYER
    Nintendo Switch sa zároveň stará o to, aby bolo jednoduché zostať prepojený s ostatnými hráčmi. Až 8 konzol tak môže byť prepojených v rámci lokálneho multiplayeru. Na jednej konzoly potom po pripojení Joy-Con ovládačov (predávané samostatne), potom môžu hráči hrať v tabletop móde.

    ONLINE MULTIPLAYER
    Konzoly tiež budú podporovať online Wi-Fi multiplayer. Nintendo tiež vyhlásilo, že nová platená služba bude po vydaní volná k vyskúšaniu. Táto služba bude zahŕňať aplikáciu pre inteligentné mobilné telefóny dostupnú v lete 2017, ktorá umožní užívateľom pozývať kamarátov k hre, nastavovať herné schôdzky a chatovať s ostatnými pri hraní kompatibilných titulov. Táto služba bude k dispozícii na jeseň.

    VYLEPŠENÁ RODIČOVSKÁ KONTROLA
    Pokročilou rodičovskou kontrolou môžete strážiť svoje ratolesti, ale aj drahé polovičky. Dajú sa nastavovať časové limity, po ktorých uplynutí bude nadšený hráč upozornený, že by mal končiť, ale tiež sa bude dať sledovať štatistiky, ktorú hru hrá najviac. Všetko sa ovláda pomocou mobilnej aplikácie pre telefóny a tablety so systémom Android a iOS. 


  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Nádherná barva

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz