Pokémon Shield
SWITCH

(4x)
47,49
Nákupom získate 0,19 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 29783
  • Nové dobrodružstvo hlavnej série Pokémon hier nás zavedie do regiónu Galar, kde si môžete vybrať z troch nových pokemonov - Grookey, Scorbunny a Sobble. Pokémon Shield a Sword ponúknu rozmanité prostredie od pokojného vidieka, cez moderné mestá a tajomné lesy, až po zasnežené vrcholky hôr. Samozrejmosťou je stretávanie nových ľudí, Pokémonov a telocviční, ktorých je v Galar viac než dosť a je len na vás, či sa stanete šampiónom.

    STAŇTE SE TRÉNEROM
    Začnite dobrodružnú kariéru trénera Pokémonov výberom jedného z troch nových Pokémon parťákov: Grookey, Scorbunny alebo Sobble. Čaká na vás región Galar, kde je potrebné zaťať tipec darebákom z Teamu Yell a odhaliť tajomstvo skrývajúce sa za legendárnymi Pokémonmi Zacianom a Zamazentou! Preskúmajte Wild Area - rozľahlú krajinu, kde môžete voľne pohybovať kamerou. Spojte sa lokálne alebo online s ďalšími tromi hráčmi v nových multiplayer Max Raid súbojoch, v ktorých hráči spoločne čelia obrovským super silným Pokémonom známym ako Dynamax Pokémon.

    Pokémon Sword (SWITCH)

    GIGANTAMAX
    Určití Pokémoni môžu dosiahnuť formy Gigantamax a tým získať nový vzhľad a silné G-Max schopnosti. Zdokonaľovaním bojových schopností ale zábava nekončí - navštívte obchodíky v meste a vyberte si nové oblečenie alebo si nechajte urobiť nový účes. To aby ste boli presne tými trénermi, akými chcete byť.

    Pokémon Sword (SWITCH)

    POKÉ JOBS
    Na svojej ceste za dobrodružstvom stretnete nielen úplne nových Pokémonov, ale aj tých dobre známych avšak v nových Galariánských formách! Ak si chcete zľahčiť zvyšovanie úrovní vašich Pokémonov, prikážte im plniť tzv. Poké Jobs. Pre zábavu je tu Pokémon kemp, kde sa s Pokémonmi môžete hrať!

    Pokémon Sword (SWITCH)

    POKÉ BALL PLUS
    Využite funkcie ovládača Poké Ball Plus (predávaný samostatne). Vezmite svojho Pokémona na prechádzku reálnym svetom! Ak so svojim obľúbeným Pokémonom strávite dostatok času, stane sa niečo úžasné!

    Pokémon Sword (SWITCH)
  • Pridajte komentár

    Pravidlá komentárov

    Otázky k objednávkam píšte na email xzone@xzone.sk, kde vám môžeme odpovedať rýchlejšie :)

    Ďakujeme, že s ostatnými hráčmi diskutujete slušne. Vulgárne a nevhodné komentáre (napr. Odkazy na iné eshopy, príspevky mimo tému danej hry) sú automaticky mazané.

    Komentáre (0)

  • Recenzia (4)

    (Xzone.cz)
    Overený nákup
    • - klasická Pokémon hra.
    • - zabaví na desítky hodin
    • - není nijak revoluční oproti ostatním pokémon hrám

    za preorder byl opravdu krásný steelbook :)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    fakt super

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    + pěkný region + fajn hudba (v rámci možností) + délka hry +pořád to jsou Pokémoni, závan nostalgie (byť Pokémonů z první série není tolik kolik bych si přál) +region s nádechem Anglie - poslední město je např. parodie na Londýn s fajn detailama +super hratelnost +zajímaví trenéři na stadionech - až směšně jednoduché, žádná výzva - kempy a minihry v něm jsou nudné a nezáživné - animace v soubojích jsou k smíchu - rival je poměrně otravný - málo pokémonů nejoblíbenější první generace I přes mínusy je to stále velmi dobrá hra, doporučuju zvláště těm, kteří vynechali několik dílů. Zabaví na dlouhé hodiny, byť hra nenabízí žádnou výzvu a prohrát souboj je opravdu umění.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Jedna z nejslabších Pokémon her .

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel