Pokémon Black
NDS

20,99
Nákupom získate 0,42 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20103
  • Verzia "Black" a "White" sa od seba líšia iba exkluzivitou niektorých Pokémonov, ktorých nájdete rozpísaných tu
    Pokračovanie jedného z najpopulárnejších RPG všetkých dôb a na vreckových konzolách vôbec. Tento krát sa netešte iba na nový región, nových trénerov a na nových Pokémonov, ale tiež na nové grafické pojatie, prepracované ovládanie a na množstvo nových možností a prvkov, ktoré zmenia hrateľnosť série, ako ešte žiadna edícia predtým.

    Príbeh
    Ako začínajúci tréner Pokémonov sa dostávate do regiónu Unova, ktoré je technicky oveľa vyspelejšie ako predošlá krajina. Mestá sú plné mrakodrapov, jednotlivé časti ostrova spájajú mosty a cesty so silnou dopravou, všade sa niečo deje a úprimne, i také maličkosti, akými sú reklamné panely značiace, že veci v tomto regióne fungujú trochu inak.

    156 nových Pokémonov
    Pokémonov, ktorých ste stretli v predošlých dieloch, v regióne Unova vôbec nežijú, a tak budete na svojich cestách stretávať neustále nové a nové druhy z celkovo 156 doposiaľ neznámych Pokémonov. Sú to napríklad noví štartovací Pokémoni Snivy, Tepig a Oshawott alebo nová legendárna dvojica Zekrom a Reshiram. Akých Pokémonov chytíš, a na akého z dvoch legendárnych Pokémonov narazíš, záleží podľa toho, akú ze dvoch verzií si vyberieš.

    Množstvo noviniek
    Pokémon Black Edition a White Edition však prinášajú oveľa viac noviniek. Od nového online multiplayeru, ktorý už nevyžaduje otravné friend kódy, podporujúce okrem iného tiež videochat (len pre majiteľov Nintenda DSi a Nintenda DSi XL), po vylepšené ovládanie cez dotykový displej, až ku grafike, ktorá je v 3D, vrátane nového vedenia kamery. Navyše, nielen mestá sa vyznačujú detailami a zaujímavými prvkami, ale i doposiaľ nudné lesy a spojovacie trasy čítajú nespočetné množstvo objektov a zaujímavostí, ktoré stojí za to preskúmať. A to zďaleka nie je všetko.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel