Spider-Man: Edge of Time
3DS

14,80
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20165
  • Ďalší z rady Spider-Man hier začína vo chvíli, kedy sa zlý vedec zo začiatku 21. storočia vydáva späť v čase do našej doby, kde zabije Spider-Mana a založí konglomerát zla. Tieto dve akcie avšak veľmi násilne zohýbajú časovú osu a pretvoria obraz budúcnosti, v ktorej teraz vládne zlo, chaos a strach.

    A tak prichádza chvíľa pre Spider-Mana 2099 (ďalší superhrdina od Marvelu bojujúci proti zlu v nie tak vzdialenej budúcnosti), ktorý cestoval spolu s vedcom do éry Spider-Mana a bol tak svedkom toho, že nový obraz budúcnosti rozhodne nie je niečím, k čomu by ľudstvo dospelo samo od seba. Prichádza chvíľa to všetko napraviť.

    V hre teda budete hrať ako za Spider-Mana 2099, tak za „normálneho“ Spider-Mana z Amazing Universe, z doby, kedy sa mu ešte viedlo celkom dobre. Vašou hlavnou úlohou bude za každú cenu zabrániť Spider-Manovej smrti pomocou zmien v časovej osi, ktoré budete musieť „preventívne“ vykonávať tak, aby k smrti superhrdinu nikdy nedošlo. Pričom si užijete dva štýly boja, pretože zatiaľ čo náš Spidey je elegán odstraňujúci nepriateľov z bezpečné vzdialenosti, Spider-Man 2099 uprednostňuje boj tvárou v tvár.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology