Mad Riders GOLD
PC

10,50
Nákupom získate 0,42 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Auta
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17289
  • Buďte chytrí a dosiahnite víťazstvo: Skočte vďaka intuitívnemu systému akcie rovnými nohami do šialených pretekov koleso na koleso a rozdajte si to v niektorom z 3 vzrušujúcich súťažných režimov s až 12 hráčmi; Zažite vražednú rýchlosť: Kľúčom k víťazstvu je zrýchlenie! Naplňte svoj zásobník zrýchľovania kaskadérskymi číslami alebo zbieraním kruhov a buďte v cieli ako prví; Použite skratky vo svoj prospech: Chytro využívajte skratky a strhnite víťazstvo na svoju stranu; Ovládnite vzduch: Nadvláda vo vzduchu je rovnako dôležitá ako dominancia na zemi. Úchvatné letecké kaskadérske kúsky vám doplnia zrýchľovací zásobník a umožní vám držať sa vpredu; Pretekajte na ohromujúcich exotických miestach: Pretekajte na 45 odlišných tratiach na neuveriteľných miestach sveta; Súťažte s ostatnými pretekármi: Konfrontujte svoje schopnosti s priateľmi a celosvetovou komunitou a ovládnite online rebríčky; Definujte svoj štýl: Vyberte si ze širokej ponuky terénnych vozov a bugín Vozidlá i svoju postavu si môžete upraviť

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, dvojjadrový procesor 2,0GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM (GeForce série 8 / Radeon série 2000), 2,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje pripojenie k internetu!

    Kategórie

    PC / PC hry / Preteky
    PC / PC hry / Simulátory
    Zažite vzrušujúci pocit počas extrémnych offroad pretekov na 45 tratiach v ohromujúcich tropických lokalitách po celom svete. Hra Mad Riders poskytuje dokonalý zážitok nielen pre fanúšikov terénnych vozov a bugín!
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel