Zoo Tycoon 2: Ultimate Collection
PC

15,70
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21424
  • Pôvodná hra so všetkými štyrmi datadiskami!
    Starajte sa o 70 druhov zvierat; Vytvorte unikátne ohrady s viac ako stovkou možných naaranžovaných objektov; Prejdite si svoju Zoo z pohľadu návštevníka; Plánujte prejazdy na džípoch; Meňte terén podľa svojej fantázie; Budujte zariadenia i doplnky k nim; Encyklopédia

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], odskúšané na Win 7, procesor 1000MHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 32MB RAM, 1,7GB voľno na disku, 32x CDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Zoo Tycoon 2
    Zoo Tycoon 2 prináša vzrušenie a zábavu pri vytváraní najlepšej, neuveriteľne detailnej zoologickej záhrady ponúkajúc najrôznejšie zvieratá, skvelé animácie, ohromné množstvo nástrojov a objektov, ako sú tematické stavby, mosty alebo rieky. Oproti pôvodnej verzii bola významne rozšírená hrateľnosť tohto titulu vďaka novému režimu približovania a odďaľovania kamery od povrchu a priestorovej grafike, ktorá hráčom umožňuje ešte presnejšie zobrazenie akcie a návrhov ešte kreatívnejších zoologických záhrad.

    Zoo Tycoon 2: Endangered Species (datadisk)
    Datadisk pre populárnu budovateľskú, ekonomickú a náučnú stratégiu, ktorý vám ponúka možnosť starať sa o viac než tucet najohrozenejších zvierat na svete, pričom vašou úlohou je zbaviť ich druh nebezpečenstva vyhynutia. Vďaka novým možnostiam dopravy po parku majú návštevníci a tým logicky aj hráč možnosť dostať sa zasa bližšie k samotným zvieratám, alebo k ich klietkam a výbehom. To všetko samozrejme bez narušenia ich pokojného života.

    Zoo Tycoon 2: African Adventure (datadisk)
    Urobí z vašej zoo africké safari. V tomto datadisku nájdete úžasné zvieratá, ktoré žijú na africkom kontinente. Nové mapy z legendárnych afrických lokalít. Nové budovy, scenérie a kampane.

    Zoo Tycoon 2: Extinct Animals (datadisk)
    Doposiaľ najväčší datadisk k obľúbenej budovateľskej sérii, tento krát s vyhynutými druhmi, medzi nich patrí aj napr. 12 dinosaurov, vtáctvo, tigre a nechýba ani Tyranosaurus Rex.

    Zoo Tycoon 2: Marine Mania (datadisk)
    Vybudujte si svoj vlastný vodný park s 20 rôznymi vodu milujúcimi živočíchmi od mierumilovného tučniaka až po nebezpečného žraloka. Čakajte množstvo nových budov a vybavení na vodné témy a rovnako ako aj dávku dobrej zábavy.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel