XBOX ONE Wireless Controller (Langley) (červený)
XBOX

59,80
Nákupom získate 0,24 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Ovládač, Príslušenstvo
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25784
  • Langley - XONE ovládač s 3,5mm konektorom pre slúchadlá

    Nový tvar páčok a protisklzová textúra zvýši vašu presnosť; Prepracovaný smerový ovládač reaguje neuveriteľne rýchlo na posuny i pohyby v akomkoľvek smere; Vďaka ľahšiemu prístupu k tlačidlám, spúšťam a ďalším ovládacím prvkom, budete schopní hrať rýchlejšie; Ovládač pohodlne padne do ruky naozaj všetkým; Vďaka vibračným prvkom Impulse Trigger ucítite každý náraz, haváriu i zásah zbrane; Vezmite ovládač do ruky a hrajte. Senzor Kinect automaticky rozpozná, kto práve hrá a sleduje, kto používa ktorý ovládač. Užite si bezproblémové párovanie hráčov; Batérie sa zmestia do tela ovládača, takže budete môcť ovládač pohodlnejšie uchopiť; Ovládač obsahuje nový rozširujúci port s vysoko rýchlostným prenosom dát umožňujúcim bohatšie využitie doplnkov

    Bezdrôtový ovládač pre XBOX ONE s novými prvkami, ktorý dokáže oveľa jemnejšie rozkladať vibrácie a ich silu v rámci celého ovládača. Tam, kde GamePady minulej generácie dokázali v ruke len bzučať a v rôznej intenzite spôsobovať nezdravé vibrácie kĺbov, tam tento GamePad exceluje svojou rafinovanou presnosťou.

    S prepracovanými páčkami a úplne novým smerovým ovládačom dosiahnete nezvyklú presnosť. Celý ovládač vám navyše pohodlne padne do rúk. Oživenie a výrazné vylepšenie zaisťuje viac než 40 technických a návrhárskych inovácií. Ovládacie zariadenie je navrhnuté v súladu s novým Kinectom. Vďaka tomu sú obidva automaticky prepojení za účelom lepšieho herného zážitku.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel