Homefront: The Revolution
XBOX

52,99
Nákupom získate 2,12 Kredity
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18949
  • Strielačka ktorá nám predstavuje alternatívnu budúcnosť a spletitosť guerillových vojen; Posledná verzia CryEngine sprostredkuje nie len atraktívnu grafiku, ale aj dynamicky sa meniace počasie a umelú inteligenciu, ktorá bude schopná reagovať na vaše správanie; Otvorený svet, v ktorom sa stanete vodcom revolúcie; Zbrane bude možné upravovať rôznymi doplnkami, ako sú mieridlá, optika, granátomet, tlmiče a pod.

    Dej The Revolution sa odohráva štyri roky po okupácii a dva roky po udalostiach prvej časti Homefront. S hlavným hrdinom Ethanom Bradym sa vo Philadephii postavíte do čela odboja proti Severokórejskej okupačnej armáde. Z prísne lineárnej strielačky sa stala akcia v otvorenom svete.

    2. VOJNA ZA NEZÁVISLOSŤ
    Svet The Revolution reaguje na vaše činy a snaží sa na vás zapôsobiť čo najvernejším dojmom. Vy a vaša odbojárska bunka môžete vyvolať nepokoje v uliciach a zmeniť tak okupáciu na revolúciu. Podľa vašich činov sa totiž bežní civilisti budú správať a dokonca za vás bojovať. Len tak totiž môžete poraziť nenávidený režim.

    NEPRIATEĽ JE VO VÝHODE
    Rozpútať revolúciu ale nie je jednoduché. Hlavne keď má váš nepriateľ podstatnú výhodu v moderných technológiách, palebnej sile a obrane, a vzdušnej podpore. Preto sa musíte vrhnúť na guerilla akciu - sabotáže, infiltrácie a pasce. To bude váš denný chlebíček v okupovanej Philadelphii.

    VYTVORTE ODBOJ
    Pre svoj zámer budete musieť verbovať nových revolucionárov a samozrejme budovať základne odboja. Musíte tiež zohnať arzenál, ktorý nie je jednoduché len tak získať. Často tak budete musieť improvizovať a vytvoriť si podomácky zostrojené zbrane.

    ONLINE COOP
    Okrem dlhej príbehovej kampane v hre nájdete tiež kooperačný mód. V ňom môžete spoločne s kamarátmi vytvoriť vlastný odboj a získavať reputáciu ako hrdinovia revolúcie.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel