Konzola Nintendo DSi (čierna) + Pokémon Black
NDS

104,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 23002
  • Ku konzole je pribalená hra Pokémon White
    Nová verzia štíhleho DS s dvoma kamerami, či zabudovanou FLASH pamäťou!
    Váha 218g oproti 275g pôvodného DSka.; Rozmery: 133mm x 73.9mm x 21.5mm; Tlačidlo pre nastavenie jasu.; Pohyby v hre je možné ovládať cez spodný dotykový displej.; Možnosť prepojenia až 16tich konzol DS alebo DSi cez WiFi.; Vstavaný mikrofón pre ovládanie niektorých hier hlasom.
    Handheld Nintendo DSi je najnovšou prenosnou konzolou od Nintenda. Svojimi miniatúrnymi rozmermi a zanedbateľnou váhou sa jedná o najmenší a najľahší prírastok do rodiny produktov Nintendo DS. Zariadenie disponuje mnohými novými vlastnosťami a vylepšeniami, ktoré iste nadchnú ako stávajúcich fanúšikov, tak i tých ostatných, ktorí zatiaľ nemajú s Nintendom DS žiadnu aktívnu skúsenosť.

    Originálnych spôsobov, ako sa s novou verziou Nintenda DS zabaviť je mnoho: počínajúc tvorbou, upravovaním a zdieľaním fotografií s vašimi priateľmi či rodinnými príslušníkmi, cez posluch a kreatívne experimentovanie s obľúbenými hudobnými nahrávkami, až po hranie ktorejkoľvek z viac než tisícovky hier, ktoré sú na trhu. Vítanou novinkou je prítomnosť sťahovateľného interaktívneho herného obsahu, trefne označovaného ako DSiWare, ktorý sa ukladá do internej pamäti. Samozrejme nechýbajú bohaté možnosti pripojenia vreckovej konzolky k internetu – po zapnutí zariadenia už nič nemôže brániť vašej kráľovskej zábave!

    Nintendo DSi prináša do sféry vreckového hrania kamery vybavené funkciou snímania pohybu! Dvojica zabudovaných kamier vybavených snímačmi pohybu prináša na Nintendo DSi úplne nový rozmer zábavy a hrateľnosti. Toto citlivé zariadenie presne deteguje mimické gestá i pohyb hráča: k dosadeniu a prehĺbeniu strhujúceho herného zážitku teda môžete zapojiť celú hornú časť tela: ruky, paže i hlavu.

    Hrajte sa s obrázkami
    Dômyselné umiestnenie dvojice kamier umožňuje ich ľubovoľné naklápanie a polohovanie – vďaka tomu môžete ľahko vytvoriť ako vydarené autoportréty, tak i pôsobivé snímky vášho okolia. K dispozícii je i jedenásť fotografických a kamerových efektov, ktoré kvalitu vami vytvorených záberov ešte ďalej umocní!

    Upravovanie snímkou je pritom možné ako v priebehu ich vytvárania, tak i kedykoľvek neskôr. Nezabudlo sa na najrôznejšie deformácie a karikatúry: pomocou stylusu je možné ľahko pridať pôsobivé šmuhy a škrabance, alebo akúkoľvek tvár premeniť v podobizeň Maria – samozrejme vrátane nezameniteľných fúzov a neodmysliteľnej čiapky. Výsledok vašej fotografickej snahy je možné nakoniec opatriť štýlovou pas partou či vhodným rámom. Každý vytvorený či upravený snímok je možné uložiť do vášho osobného fotoalbumu, s ktorým sa môžete kdekoľvek a kedykoľvek pochváliť svojím priateľom a známym! Obrázky je možné pochopiteľne s ďalšími majiteľmi DSi zdielať pomocou bezdrôtového prepojenia konzol, avšak je možné ich rovnako uložiť na pamäťovú SD kartu a preniesť ich do vášho osobného počítača alebo Nintenda Wii! Vďaka službe WiiConnect24 sa o ne potom môžete podeliť s doslova celým svetom!

    Pracujte so zvukom
    Nintendo DSi prináša vylepšenie zvuku ako čo do hlasitosti, tak i samotnej kvality. Všetok reprodukovaný audio materiál si tak vychutnáte v najlepšej možnej kvalite. V prvom rade je možné bez akéhokoľvek ďalšieho vybavenia použiť DSi ako moderný a elegantný prehrávač komprimovanej hudby vo formáte AAC. To však nie je všetko - náruživí experimentátori môžu siahnuť po funkciách ako je výška ladenia alebo zmena tempa. Na všetky hudobné súbory je možné aplikovať ďalšie zvukové efekty.

    Praktické využitie je nasledovné: reprodukciu hovoreného slova v cudzom jazyku je možné jednoducho spomaliť na požadovanú úroveň a dosiahnuť tak väčšiu zrozumiteľnosť. Vďaka zabudovanému mikrofónu nie je problém nahrať nahrávku vlastného hlasu a potom ho pomocou bohatej škály najrôznejších efektov zmeniť k nepoznaniu! Ak vás láka DJing, isto si nenecháte uniknúť možnosť vytvoriť ľahko a rýchlo vlastné vydarené tanečné mixy. Aktívni hudobníci zase patrične ocenia možnosť spomalenia záznamu náročných častí skladieb (napríklad sól) a ich následné jednoduchšie osvojenie.

    DSiWare – nekonečná studňa vylepšení a nového obsahu pre vaše DSi…
    Nintendo DSi môžete ľahko obohatiť o ďalší sťahovateľný obsah z DSi Shopu. V najbližších mesiacoch sa môžete tešiť na širokú škálu softwaru pokrývajúceho všetky mysliteľné žánre – teda nielen tie herné. Menujme aspoň aplikácie slúžiace k tvorbe vlastných animovaných klipov (funkčne kombinujúce vaše obrázky a hudbu v pôsobivý celok) alebo osvedčené WarioWare mini hry podporujúce zabudované kamerky so snímačmi pohybu. Potešiteľný je fakt, že bezprostredne po uvedení Nintenda DSi na trh si budú môcť jeho majitelia úplne zadarmo stiahnuť internetový prehliadač Nintendo DSi browser a v prípade potreby sa kedykoľvek pripojiť online.

    Všetko vyššie uvedené (a ešte omnoho viac!) bude k dispozícii v internetovom DSi Shope a bude môcť byť ľahko uložené do internej pamäti Nintenda DSi. Vďaka tomu budete mať všetky svoje multimediálne dokumenty i knihovníčku hier na dosah ruky na každom kroku.

    Veľké množstvo funkcií a i napriek tomu je tenšie než kedykoľvek predtým!
    I napriek tomu, že je Nintendo DSi nabité najpokročilejšími multimediálnymi funkciami a bohatou výbavou, je o celých dvanásť percent tenšie než jeho predchodca Nintendo DS Lite. Tento fakt z Nintenda DSi robí najkompaktnejší a najľahšie prenosný herný systém vôbec. Obe farebné prevedenia (čierna i biela) disponujú matným povrchom, ktorý účelne vzdoruje najrôznejším škrabancom a otlačkom prstov. Zmeny sa dočkal i displej – ten ponúka ako väčšiu uhlopriečku 3,25“, tak i vylepšenú hodnotu jasu. A to najlepšie nakoniec – majitelia akejkoľvek verzie Nintenda DS pri prechode na DSi neprídu o svoju zbierku hier! Nintendo DSi je totiž so svojimi predchodcami spätne kompatibilné.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel