Spec Ops: The Line (Fubar Pack)
PS3

17,99
Nákupom získate 0,36 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20758
  • Konflikt v Dubaji
    Fiktívny vojnový konflikt videný z pohľadu tretej osoby, kde sa arabské mesto Dubaj zmieta v pieskových búrkach. Svetové spoločenstvo posiela do mesta pomoc, ktorá má evakuovať civilné obyvateľstvo. Veliteľom tejto operácie je plukovník Conrad. Práve Conrad ale v priebehu misie stratí súdnosť. Niekto by povedal, že zošalel, iný, že využíva situáciu. Prestáva prijímať rozkazy svojich nadriadených.

    Namiesto toho Conrad s pomocou svojich podriadených zakladá na troskách vznešeného mesta svoju ríšu, vrátane teroristickej vlády. Mladý kapitán Walker, rovnako príslušník špeciálnych síl, dostáva za úlohu priviesť svojho bývalého veliteľa k rozumu. A keď to nepôjde, tak zachrániť aspoň ľudí, ktorých utláča. To by pochopiteľne znamenalo jeho odstránenie.

    Tvorcovia síce nevymodelovali celý Dubaj 1:1, aby ho následne nechali simulovane zničiť. Avšak veľa známych budov do hry implementovali a patrične zničili. Od prvého okamihu vám tak bude jasné, že sa nachádzate v troskách Dubaja. Mnoho času ale na rozjímanie mať nebudete. Každú chvíľu sa ozýva streľba. Práve vtedy, keď vás spozorujú podriadení plukovníka Conrada. Vyplatí sa teda využiť príkazy, ktorými môžete ovládať svojich partnerov Adamsa a Luga.

    Rovnako ako pri hre Bioshock bola dôležitá voda, tu je hlavným prvkom piesok. Ten je totiž pohyblivý, s čím je nutné počítať, pretože sa na ňom väčšinu času budete pohybovať.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz