Rise of Venice
PC

3,99 29,60 €

Zľava platí do 31.3.2024 alebo vypredania

Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21619
  • Prežite vzrušujúci príbeh plný intríg a zrád v renesančných Benátkach; Obchodujte s množstvom tovaru v najvýznamnejších mestách toho času: v Ríme, Alexandrii, Konštantínopoli a Aténach; Vďaka rodokmeňu dokážete spolupracovať s rodinnými príslušníkmi, posielať ich na misie a sledovať, ako moc vašej rodiny rastie; Stretnite ďalšie významné rodiny, ktoré ťahajú za nite v Benátskej vláde a ovplyvňujú politické rozhodnutia; Vytvorte vlastné výrobné podniky a obchodné flotily; Zahrajte si s priateľmi až v 4 hráčoch

    Minimálne požiadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM, 3,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Preneste sa do éry renesancie, kde začnete ako mladý obchodník, ktorý sa snaží vybudovať si svoju značku a obchodné impérium. Začnete s drobnou skupinkou obchodných lodí a vybudujte z nich merkantilistickú flotilu, pri pohľadu na ktorú vaši nepriatelia závidia a vy budete len veselo plniť svoje truhlice zlatom.

    Rise of Venice je však oveľa viac, než len obchod, predsa i renesančná Európa bola plná zrady a politických machinácií všetkých druhov, ktorých sa musíte zúčastniť, pokiaľ chcete uspieť. Benátky, preslávené ako operný bod civilizácie a kultúrne centrum Európy, boli najdôležitejšiu obchodnou križovatkou medzi západnou Európou a východným úsekom Stredozemného mora. Boli však tiež dejiskom politických skazeností a tajných jednaní.

  • Pridajte komentár

    Pravidlá komentárov

    Otázky k objednávkam píšte na email xzone@xzone.sk, kde vám môžeme odpovedať rýchlejšie :)

    Ďakujeme, že s ostatnými hráčmi diskutujete slušne. Vulgárne a nevhodné komentáre (napr. Odkazy na iné eshopy, príspevky mimo tému danej hry) sú automaticky mazané.

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

    Kúpili ste si Rise of Venice? Pomôžte ostatným vo výbere a dajte vedieť, ako sa vám páči!

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz