Art Academy Atelier
WIIU

31,50
Nákupom získate 0,13 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Párty
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19640
  • Naučte sa kresliť a maľovať a zdielajte vaše umelecké výtvory na Youtube s Art Academy: Atelier exkluzívne na Wii U! Každý sa môže stať umelcom vďaka širokej palete materiálov a nástrojov a intuitívnym lekciám, ktoré vás naučia kresliť a maľovať.

    Art Academy: Atelier premení váš Wii U GamePad v maliarske plátno plné možností. Najnovší diel populárnej série výukového softvéru ponúka 30 rozsiahlych lekcií pod vedením priateľského majstra s menom Vince, ktorý vám ponúka informácie o konceptoch, teórii a technike. Jednotlivé diela môžu byť vytvorené s využitím množstva materiálov a nástrojov, medzi ktorými po prvýkrát nájdete tiež uhlík. Užívatelia môžu importovať a exportovať obrázky s použitím SD karty, zdielať svoje diela prostredníctvom Miiverse, vystaviť ich vo virtuálnej hernej galérii a vďaka ďalšej novinke v tejto sérii, nahrať time-lapse videá celého procesu tvorby diela na YouTube.

    Séria Art Academy učí hráča techniky kresby a maľby na dotykovej obrazovke, ktoré je možné následne použiť pri bežnom kreslení – postupujte podľa jednoduchých krokov a vytvorte dych berúce diela, o ktorých by ste nikdy neverili, že ste ich schopní. V nadväznosti na vydania stiahnuteľného Wii U softvéru Art Academy: SketchPad – ktorý ponúkol začínajúcim umelcom malú ochutnávku chystaných funkcií – ponúka tento nový titul kompletný balíček pre kresbu a maľbu, v ktorej stylus opäť zastupuje kresliaci materiál, alebo nástroj a Wii U GamePad slúži ako maliarske plátno. Vďaka veľkej dotykovej obrazovke a možnosti priblížiť náhľad jednotlivých jeho častí môžete vytvoriť vysoko detailné diela. Nechajte sa inšpirovať výtvormi ostatných užívateľov Wii U, ktoré si môžete prehliadnuť v Art Academy: SketchPad komunite na Miiverse.

    Art Academy: Atelier ponúka zábavný interaktívny študijný kurz nazývaný Lessons Mode, v ktorom nasledujete krok po kroku jednotlivé lekcie, aby ste sa naučili techniky kresby a maľby. Tieto techniky, predávané majstrom Vincom, sú rozdelené do jednotlivých skupín nazývaných Beginner, Advanced a Tools (nová kategória pridaná v Art Academy: Atelier) a náročnosť lekcií v každej kategórii sa zvyšuje v priebehu vášho postupu. V priebehu lekcií bližšie pochopíte fungovanie jednotlivých techník a naučíte sa viac o majstroch umenia. Samozrejme môžete softvér využiť i na voľné kreslenie či maľovanie za použitia širokej palety nástrojov a materiálov.

    Či už vytvoríte len zábavný náčrt, rozpracovanú kresbu, alebo finálne majstrovské dielo, môžete predviesť svoj kreatívny proces nahraním time-lapse video tvorby vášho diela na YouTube. Nezávisle na dĺžke (jedna, dve alebo päť minút) ukáže video celý proces tvorby od prvého ťahu, až po ten posledný. Svoje výtvory tiež môžete uložiť na SD kartu a prezrieť si ich na počítači, alebo ich vystaviť vo virtuálnej Galérii. Galéria obsahuje tiež Family Wall, kde môžu všetci členovia domácnosti, používajúci rovnaké Wii U, prispieť svojim dielom do spoločného plátna.

    Výtvory môžete zdielať i cez Miiverse, Nintendo online službu ktorá spája dohromady komunity užívateľov so spoločnými záujmami z celého sveta. Výtvory od užívateľov sú rozdelené podľa preddefinovaných značiek pre jednoduché prechádzanie a môžu byť prezerané vo vnútri samotného programu. Môžu byť tiež uložené priamo do softvéru či na SD kartu pre neskoršie použitie, napríklad ako referencie pre vaši vlastnú tvorbu. K prístupu do Art Academy: Atelier online komunity vám stačí stlačiť jediné tlačidlo.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24