uDraw GameTablet
PS3

15,70
Nákupom získate 0,13 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 22825
  • Súčasťou balenia je "GameTablet" a hra
    "uDraw Studio: Instant Artist"

    HD kvalita: uDraw využíva kapacitu konzoly Playstation 3, takže môžete hrať, kresliť, tlačiť a zdielať svoje výtvory v HD kvalite; Dotyková plocha: Tablet uDraw reaguje priamo na váš dotyk. Fantázii sa medze nekladú – môžete vytvárať, zväčšovať a zmenšovať presné geometrické obrazce alebo si maľovať len tak prstom; Vstavané ovládanie: Ovládanie pre Playstation 3 je priamo integrované v uDraw, takže žiaden iný ovládač už nepotrebujete; Funkcia nakláňania: Pomocou vylepšených možností nakláňania a pohybu sa v hrách môžete nahýbať, chvieť a skákať tak, ako nikdy predtým; Dotykový hrot: Hrot dotykového pera obsahuje 256 bodov citlivosti na tlak, čo dáva neuveriteľnú slobodu pri kreslení detailov na obrazovke; Bezdrôtové hranie: uDraw s hernou konzolou komunikuje bezdrôtovo, čo pre vás znamená značnú slobodu; Dotykové pero uprostred: Dotykové pero uDraw je pripevnené uprostred tabletu, takže ho môžu rovnako dobre používať praváci i ľaváci

    Kreatívny nástroj a zároveň dynamický herný tablet s plne integrovaným HD konzolovým ovládaním. uDraw a Instant Artist v okamihu premení váš televízor v digitálny výtvarný ateliér. S uDraw je hranie nekonečne kreatívne, zábavné a tiež poučné. uDraw pre HD konzolu obsahuje vylepšený dotykový tablet a obraz s vysokou ostrosťou. Pomocou uDraw môžete vytvárať „urban art“ i anime, karikatúry i klasické portréty, komiksy i moderné umeie – tento nástroj je neuveriteľne všestranný.

    Súčasťou balenia je hra uDraw Studio: Instant Artist™, ktorá prenáša základné funkcie herného tabletu uDraw priamo na váš televízor. Ponúkne rozsiahlu výuku, ktorá vás zoznámi so základmi kreslenia a kompozície. Rozhranie je navrhnuté čo najprehľadnejšie tak, aby ste mali všetky nástroje vždy po ruke. Pomocou nového uDraw Studio: Instant Artist budete môcť svojim uDraw pre PS3 oveľa ľahšie vytvárať, posielať a zdielať obrázky online.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky