Konzola Sony PSP-E1004 (biela)
PSP

89,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 22941
  • LCD obrazovka: 4,3 palca / 10,9 cm (16:9) plne priehľadný typ, technológia TFT. Približne 16 770 000 zobrazovaných farieb; Zvuk: Monofónny reproduktor; Interná disková jednotka: Jednotka Universal Media Disc len pre čítanie; Rozhranie: Konektor DC IN 5V. Vysoko-rýchlostné rozhranie USB (kompatibilné s USB 2.0). Konektor DC OUT. Konektor pre slúchadlá; Memory Stick PRO Duo™ slot (slot pre kartu Memory Stick PRO Duo™); Napájanie: AC adaptér, rovnosmerný prúd 5,0 V. Lithium-Iontový akumulátor; Maximálna spotreba energie: Približne 6 W (pri dobíjaní); Vonkajšie rozmery: Približne 172,4 × 73,4 × 21,6 mm (šírka × výška × hĺbka) (s výnimkou najviac vyčnievajúcej časti); Hmotnosť: Približne 223 g (vrátane batérie); Prevádzkové prostredie: teplota 5–35 °C; Kompatibilné kodeky: Universal Media Disc; Video: H.264/MPEG-4 AVC Main Profile Level 3; Hudba: H.264/MPEG-4 AVC Main Profile Level 3, Linear PCM, ATRAC3 plus™ Memory Stick™. Podrobnosti nájdete v užívateľskej príručke.
    Systém PSP-E1000 vloží do vašich rúk úžasnú prenosnú zábavu, ani čo by zruinoval vašu peňaženku. Pobavte sa s PSP Essentials pri fantasticky rôznorodých hrách za ceny, na ktoré stačí vreckové. Zábava nepozná žiadne hranice. Tak prečo by ste ich mali poznať vy?

    Aké sú hlavné rozdiely medzi PSP-E1004 a PSP-3004?
    Systém PSP-E1000 je o niečo väčší a ťažší ako PSP-3000, dajú sa na ňom hrať všetky hry pre systém PSP a neobsahuje žiadne funkcie Wi-Fi.

    Rovnako ako systém PSP-3004 je i PSP-E1004 možné pripojiť k počítaču pomocou káblu USB, vďaka čomu môžete do konzoly nahrávať dáta a získate prístup i do obchodu PlayStation Store.

    Je kompatibilný s väčšinou súčasných periférií pre systém PSP, vrátane kamery s mikrofónom pre systém PSP, čo znamená, že si môžete na cestách užívať zábavné tituly ako Invizimals a EyePet.

    Ako môžem preniesť skôr stiahnutý obsah a uložené herné pozície na iný systém PSP?
    Uložené herné pozície a obsah, ktorý ste si skôr stiahli, je možné na iný systém PSP preniesť pomocou pamäťovej karty Memory Stick Duo.

    Aké hry môžem na systéme PSP-E1000 hrať?
    Na systéme PSP-E1000 je možné hrať všetky súčasné hry pre systém PSP, ale iba v režime pre jedného hráča. Hra viacerých hráčov nie je na PSP-E1000 podporovaná.

    Aké iné funkcie ako hry má systém PSP-E1000?
    Na systéme PSP-E1000 je možné užívať hudbu, fotografie a video obsah uložený na pamäťovej karte Memory Stick Duo a tiež sťahovať nové filmy z obchodu PlayStation Store.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel