Everquest II: Kingdom of Sky
PC

22,99
Nákupom získate 0,69 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 11707
  • Pôvodná hra EverQuest II s datadiskami: Kingdom of Sky
    (s 30 dennou voľnou priepustkou do hry)
    Vyššia úroveň rozvoja postavy s ktorou môžete dosiahnuť úroveň 70 ako dobrodruh alebo remeselník.; Úplne nový systém úspešnosti, podpora rastu a špecializácie schopností a sily vašej postavy.; Rozvoj gild sa rozšíril na úroveň 50.; Štyri nové víťazné arény a dve nové arény.; Úplne nový Heritage Quests umožňuje hráčom získať úžasné predmety, osobné postavenie, dobrodružné skúsenosti a dokonca sa v svete originálneho EverQuestu alebo EverQuestu On-line môžete stať slávnym.; Signatúre Quests ktorých splnenie vás odmení skúsenostnými bonusmi, povesťou, úplne novými predmetmi a tradíciou EverQuestu II.; O 30 nových Kolekcií. Jedna z najpopulárnejších možností, ktorú inde než v EverQuest II nenájdete. Získajte všetky aj tie nové odmeny.; Nové náročné oblasti; 25 nových nepriateľov.; Nové časti brnenia, ako sú pokrývky hlavy, helmy a náramky, odlíšte vašu postavu výraznejšie.; Viac než 30 nových predmetov pre váš dom.

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 1000MHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 6,0GB voľno na disku, DVDROM, K hraniu je potrebné internetové pripojenie a platenie mesačných poplatkov s kreditnou kartou.

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG
    PC / PC hry / Online a MMORPG
    EverQuest II

    Je situovaná 500 rokov po udalostiach v pôvodnej hre (ktorá bude naďalej fungovať vedľa druhého dielu) a hneď na začiatku pred hráča postaví samé fantastické možnosti a voľby.

    Všetko začne prepracovanou a neuveriteľne detailnou voľbou postavy z 16 dostupných rás a 48 odlišných povolaní. Podľa toho či si hráč zvolí cestu dobra, či zla sa objavia odlišné lokácie. Hra ponúka veľké množstvo questov pre celé skupiny i pre jednotlivcov, veľké množstvo kúziel, artefaktov a ďalších predmetov. Počet všetkých vyššie uvedených komodít sa navyše bude neustále zvyšovať s novými updatmi, ktoré budú reflektovať potreby a priania platiacich hráčov.

    Špecialitou Everquestu II bude grafické spracovanie, ktoré nemá (nielen v žánre MMORPG) obdoby a zaujme hlavne detailnými postavami. Pozornosť si však zaslúži aj kompletné nadabovanie celej hry, čo je inde k videniu, respektíve k počutiu čo znateľne ovplyvňuje hrateľnosť aj atmosféru.

    EverQuest II: Kingdom of Sky (2. oficiálny datadisk)

    Ponúka zmeny týkajúce sa systému skillov a schopností, čo je nevyhnutné kvôli zvýšeniu maximálneho dosiahnutia levelu na 70 triedach adventúry a artisán. Nový level cap dostali aj guildy, kde došlo k jeho zvýšeniu na 50.

    Datadisk prináša aj 10 nových zón, 25 nových zvieratiek a príšer a množstvo nových predmetov, zbraní a ďalších vecí podobného typu, ktoré nesmú v žiadnom datadisku chýbať. Tým najzaujímavejším na datadisku je celkom nová ríša: Overrealm, ktorá sa skladá z lietajúcich/levitujúich ostrovov, kde sa odohráva aj hlavná príbehová línia.

    Ďalším, nie však posledným významným prvkom, ktorý datadisk ponúka je podpora PvP (Player vs Player) súbojov medzi príslušníkmi znepriatelených strán.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel