Kniha Halo 7: Evoluce

10,50
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Merchandise: Kniha
Kód produktu: 23310
  • Keď ľudstvo opustilo bezpečie Zeme a vydalo sa k hviezdam, nikoho by nikdy ani nenapadlo, s akým nebezpečenstvom sa tam stretne. Krehké ľudské impérium sa stáva cieľom svätej vojny nezadržateľných mimozemšťanov známych ako Svorka. Milióny životov sú zmarené – ale zároveň povstávajú i milióny hrdinov a na oboch stranách monumentálnej vojny sa rodia legendy. V poviedkach známych autorov, ako sú Eric Nylund, Jeff VanderMeer alebo Karen Travissová sa ponoríte do hlbín Halo sveta a pozriete sa na neho nielen z perspektívy tých, ktorí bojujú a umierajú za záchranu ľudstva, ale i tých, ktorí prisahali ľudstvo vyhladiť.

    Po šiestich románoch prichádza netradičná Kniha: zborník poviedok známych i menej známych autorov, ktorí si dali za cieľ vydať sa k samotným koreňom tohto inšpiratívneho sveta. Každý z nich uchopil tému svojim spôsobom, napriek tomu ich svedectvá o zrodení legendárnych hrdinov (a to nielen na strane ľudí) pôsobia kompaktným dojmom.

    Dôvod je jednoduchý: väčšina autorov už má s písaním do „spoločných svetov“ bohaté skúsenosti. Či už sú to ostrieľaní Halo borci Tobias S. Buckell (Coleův protokol) či Eric Nylund (Zkáza Cíle, Duchové Onyxu...), alebo autori úspešných kníh z iných cyklov: Karen Travissová (Star Wars) alebo B. K. Evenson (Dead Space: Mučedník).

    Preto neváhajte a spolu s nimi a ich kolegami zostavte mozaiku, ktorej každý príbeh funguje sám o sebe, ale spolu s ostatnými tvorí dokonalý celok. Legendy Halo na vás už čakajú…

    Podrobnosti:
    Žáner: fantasy
    Autor: Eric Nylund, Tobias Buckell a ďalší (súbor poviedok)
    Preklad: Jakub Mařík
    Počet strán: 352
    Prevedenie: brož.
    Formát: 14,5×20,5 cm
    ISBN: 978-80-7398-253-9
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology