Emergency 2014
PC

19,99
Nákupom získate 0,60 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Tycoon
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18042
  • Chráňte ! Zachraňujte ! Pomáhajte ! - Tam, kde je to najviac potrebné!; Konečný diel populárnej simulačnej série, vrátane nového obsahu pre ďalšie a ďalšie hodiny zábavy; Zahŕňa celý obsah Emergency 2013, Emergency 2012 DELUXE a pridáva nové jednotky; 4 nové misie, v ktorých je Zem ohrozená meteoritmi; Viac než 20 misií a ďalšie mapy a nepredvídateľné udalosti k riešeniu

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,5GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (Nvidia 7600 / ATI X1800), 4,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internet!

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Velíte záchranárom, hasičom, polícii a pomáhate pri katastrofách. Vyšlite svoje tímy do nebezpečných misií a riešte katastrofické scenáre v hlavných centrách Európy. V sérii hier Emergency je táto zatiaľ najviac pohlcujúcou a dovolí vám hasiť obrovské požiare, vyhľadávať zavalené osoby a ochrániť celé mestá a ich obyvateľstvo. Rozvíjajte svoje vlastné stratégie a dostaňte krízovú situáciu pod kontrolu.

    K dispozícii sú štyri nové misie pre jedného hráča, v ktorých meteority ohrozujú populáciu.

    V roku 1890 prelieta asteroid Caligula tak blízko obežnej dráhy Zeme, že jeho fragmenty dopadnú na Zem. Zasiahnu statok uprostred Nemecka a vzniknutý požiar ohrozuje i okolité mestá. V tejto jedinečnej historickej misii dostanete na starosť historické jednotky a musíte situáciu zvládnuť.

    Asi o 100 rokov neskôr sa Caligula opäť blíži k Zemi. Lenže tentokrát je na priamom kolíznom kurze s našou modrou planétou. Opäť jeho príchod predznamenávajú dopady meteoritov a hráč sa so svojimi tímami a vozidlami pokúsi zabrániť katastrofe a ochrániť civilistov na troch rôznych miestach.

    Emergency 2014 zahŕňa celý obsah Emergency 2013, Emergency 2012 DELUXE a dodáva nespočetné množstvo ďalších hodín rušného hrania. V hre nájdete nové jednotky, ako sú požiarne vrtuľníky ale i historické pumpy z populárnej série.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel