Call of Duty: Modern Warfare 2 (Hardened Edition)
X360

30,60
Nákupom získate 0,31 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20479
  • Vďaka realistickej fyzike guľky ulamujú omietku zo stien; Je možné v jednej ruke držať pištoľ a v druhej nôž; Jeden z levelov vás vezme priamo na vesmírnu stanicu; V hre sa v niektorých momentoch objaví i bullet-time; Po každom splnenom leveli sa vám odomkne jedna Challenge misia
    Pokračovanie 4. dielu série z dôb Moderného vojenstva, kde sa opäť pozriete na stredný východ v úlohe amerického mariňáka. V hre sa dočkáte množstva starých dobrých zbraní, vrátane M16 alebo M40, ale tiež nových, ako odstrelovačky SR25M alebo L85A2.

    Nový nadväzujúci príbeh je omnoho viac zahalený tajomstvom a úmysly hlavného zloducha Makarova nebudú známe takmer do konca hry. Presne ako v skutočnosti, budete teda často posielaní na miesto určenia bez dôležitých informácií, prípadne s úplne skreslenou predstavou a až na mieste vám dôjde skutočná realita. Potešujúcou správou je, že sa z prvého dielu vracia celá rada postáv na čele s kapitánom MacTavishom a.k.a. Soapom. Prenikanie do hry je tak o určite príjemnejšie.

    V multiplayeri nájdete celkovo 35 zbraní. Úplne novým módom je tzv. Special Forces, kde mapy sú špeciálne navrhnuté pre kooperatívnu hru. Vám a vášmu kolegovi budú zadané úlohy, ktoré pôjdu splniť iba vo dvoch, takže si jeden bez druhého neškrtnete. Okrem tejto náhrady co-op singleplayeru sa samozrejme vracia i multiplayer klasický so všetkou zásobou módov, odznakov a RPG prvkov, na ktoré sú hráči zvyknutí.

    Hardened Edition obsahuje:
    - kovový obal hry
    - obrázkovú knižku "Behind The Lines"
    - Call of Duty Classic (hra na stiahnutie cez Xbox Live)
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry