Magic the Gathering: Journey Into Nyx - Intro Pack (The Wilds and the Deep)
PC

10,50
Nákupom získate 0,21 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21952
  • Lands (26) ;15 Forest ;11 Island
    Creatures (24) ;1 Agent of Horizons ;1 Arbor Colossus ;1 Archetype of Imagination ;1 Bassara Tower Archer ;1 Cloaked Siren ;2 Fleetfeather Cockatrice ;2 Golden Hind ;1 Heroes' Bane ;2 Kiora's Follower ;1 Nessian Asp ;1 Nessian Courser ;2 Nessian Game Warden ;2 Ravenous Leucrocota ;2 Sealock Monster ;1 Swarmborn Giant ;2 Swordwise Centaur ;1 Triton Shorestalker
    Other spells (10) ;1 Defend the Hearth ;2 Font of Fertility ;1 Font of Fortunes ;1 Hubris ;1 Market Festival ;1 Savage Surge ;1 Thassa's Ire ;2 Time to Feed
    Magic the Gathering je svetovo najrozšírenejšia zberateľská kartová hra. V nej si každý hráč vytvára vlastný balíček kariet (deck), s ktorým sa snaží poraziť súpera. Hráči v hre predstavujú čarodeníkov a karty zosielajú zaklínadlá či stvorené bytosti, ktorými na seba útočia. Hra ponúka množstvo hodín zábavy pri zbieraní vzácnych a mocných kariet, príprave a prispôsobovaní herného balíčku a samozrejme pri samotných súbojoch s ostatnými hráčmi.
    Journey Into Nyx je určený pre MtG edíciu 2014 a je tretím rozšírením bloku, vzťahujúcim sa k Therosským pláňam. Karty v ňom využívajú herné mechanizmy, ako Constellation, Strive či Scry.

    Intro Pack je balíček vhodný pre začínajúcich hráčov. Obsahuje základnú sadu 60 kariet, s ktorými je možné ihneď začať hrať, plus dva Booster balíčky po 15 kartách a tiež letáčik vysvetlujúci herné mechanizmy. Sada 60 kariet v balíčku je vždy tematicky ladená pre jednu z piatich škôl mágie (biela, zelená, červená, modrá a čierna), čo zjednodušuje začínajúcim hráčom hranie, než si začnú tvoriť vlastné kartové balíčky.
    Jeden Intro pack je určený pre stavbu balíčku kariet jedného hráča.

    Balíček The Wilds and the Deep sa sústreďuje na zelenú mágiu, pre ktorú sa zdroje čerpajú z lesov (tých balíček obsahuje hneď 15) a ako doplnkovú využíva mágiu modrú, ktorej zdrojom sú ostrovy (tých nájdete v balíčku 11).
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel