Stolová hra Discover: Země neznámé

18,90
Nákupom získate 0,38 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Merchandise: Stolová hra, Dobrodružná stolová hra
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Počet hráčov: 1-4 hráči
Kód produktu: 29646
  • Hra Discovery: Země neznámé sa pripája ku Keyforge ako ďalšia hra s formátom "Unique Games", čo je úplne nový typ hry. "Unique Games" môžu mať mnoho podôb, ale kľúčovým faktorom je, že každá kópia hry je iná. Hoci herné mechaniky a základné komponenty, ako napríklad figúrky, budú rovnaké v každej kópii hry, väčšina kariet, mapových dielov a žetónov bude náhodne vybraná z obrovského balíka možných komponentov. Keď otvoríte svoju kópiu hry Discover: Země neznámé, nikdy si nemôžete byť istý, čo nájdete vnútri. "Unique Games" nie sú ako "Legacy" hry, ktoré začínajú s rovnakou zostavou herných súčastí, ale sú unikátne priebehom hry.

    Discover: Země neznámé vám ponúkne úplne iný herný zážitok, na inéj mape, s inými nepriateľmi a inými predmetmi k dispozícii. Kým niekto sa prebudí na neznámom ostrove plnom tajuplných zvierat, niekto iný môže byť uväznený v horách, kde k prežitiu vedie udržanie telesnej teploty.

    Stolová hra Discover: Země neznámé
    PRIESKUM A PREŽITIE
    Aby ste prečkali hrôzy noci v divočine, musíte cez deň so svojimi spoločníkmi zhromažďovať zdroje, vyrábať nástroje a hľadať cestu domov. Počas dňa spotrebovávate body výdrže na vykonávanie rôznych akcií. Pohyb po divočine, zber zdrojov, čerpanie vody, boj s nepriateľmi, ... je to len na vás, ale akonáhle sa vyčerpáte, vaše kolo končí, tak sa majte na pozore, kde sa nachádzate. Ak sa nestihnete dostať späť do bezpečia táborového ohňa, budete v noci ponechaný napospas divočine.

    Stolová hra Discover: Země neznámé

    RÔZNE POSTAVY
    Aj skupina preživších vo vašej krabici s hrou je náhodná. Každý preživší má určité schopnosti pre prežitie v divočine. Drevorubač ktorý ľahko získa drevo, horolezec, ktorý ľahko prekoná obtiažny terén, ... Vaša voľba postavy dramaticky ovplyvní spôsob, akým sa budete prehrabávať k úniku.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack