Fallout Anthology
PC

52,50
Nákupom získate 1,58 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19782
  • Kolekcia obsahuje hry Fallout, Fallout 2, Fallout 3 (GOTY), Fallout Tactics a Fallout: New Vegas (Ultimate Edition). Všetko v luxusnom balení repliky atómovej bomby!

    color>

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, dvojjadrový procesor 2,0GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM (GeForce 6 séria / Radeon 1300XT séria), DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG
    Fallout

    Veľmi pútavé 2D RPG s vývojom postavy, zábavnými a prepracovanými ťahovými súbojmi, atmosférickým prostredím a pútavým príbehom.

    Fallout 2
    Rozľahlejší ako prvý diel, s množstvom questov, predmetov a NPC, zase o kúsok lepší diel dokonalého post-apokalyptického RPG.

    Fallout Tactics: The Brotherhood of Steel
    Po atómovej vojne zostala zo sveta krutá pustatina bez akýchkoľvek zákonov a pravidiel. Skupinky ľudí, ktorý prežili sa zoskupujú v nádeji, že budú môcť odolať nájazdom banditov, mutantov a postihnutých zvierat radioaktivitou, pohybujúcich sa voľne po zemi. Bratstvo ocele je skupina technicky založených rytierov snažiacich sa o znovu získanie ľudského blahobytu pomocou vedy, ktorá dáva ľuďom nádej - i keď sú metódy - sebecké, násilnícke a kruté. Na druhej strane bratstvo stále hľadá nových členov. Bratstvo ocele chce TEBA!

    Ako člen spravodlivosti bratstva budeš behom vražedných taktických misií veliť jednotke vojakov. Vlastnosti a bojové techniky tvojho tímu budú naplno využívane, všeci sa budú časom zlepšovať - za predpokladu, že prežiješ.

    Fallout 3 (Game of the Year)
    Nástupca postapokalyptického RPG, v reálnom čase, súbojmi na ťahy a 3D pohľadom zasadeným do príbehu, ktorý pojednáva o „prebudení“ do rádioaktivitou spustošeného sveta, ktorému vládne krutosť, beznádej a pravidlo silnejšieho.

    Fallout 3 je v zásade realtime záležitosť, čisto ťahové boje tu teda nie su. Vždy je však možnosť využiť pauzovacej funkcie, ktorá zastaví hru a umožní vám rozdeliť určitý počet akčných bodov. Opäť je možné útočiť na jednotlivé časti tela, teda sa zase až toľko nezmenilo. Akonáhle budete s rozdelením spokojení, hru opäť odpauzujete a budete sledovať jednak akciu protivníka, jednak doplňujúci sa počet akčných bodov. Cez ľahko pozmenený systém sa tak nevyhnete taktizovaniu, ako by malo byť jednoznačne preferované na úkor prostého búšenia do myši.

    Game of the Year edícia obsahuje tiež všetky vydané prídavky (The Pitt, Operation Anchorage, Broken Steel, Point Look a Mothership Zeta).

    Fallout: New Vegas (Ultimate Edition)
    Priamy nástupca trilógie Fallout na engine tretieho dielu, s prvkami zo zrušeného projektu Van Buren, i odkazmi na prvé dva diely. Ide opäť o post-apokalyptické RPG, avšak videné z pohľadu tretej osoby. Príbeh sa odohráva tri roky po udalostiach z tretieho dielu.

    Hlavným hrdinom je bezmenný kuriér, ktorého nájdete postreleného v púšti Mojave - domáci robot chirurga Dr. Mitchella ho v bezvedomí prevezie do domovského mestečka Goodsprings. Doktor vás dá do poriadku, venuje vám prvého Pip-boya a potom už bude len na vás, ako sa pustiť do svojej prvej úlohy - teda zistiť, kto že vás to prizabil.

    Z konkrétnych lokalitách navštívite slumy vo Fremonte, letisko McCarran, mestečko Primm s kasínom Buffalo Billom a striptízovým topless klubom, ďalej kasíno The Strip priamo vo Vegas, elektráreň Hoover Dam i rádiovú stanicu Black Mountain.

    Ultimate Edition obsahuje tiež šesť vydaných DLC: Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road, Courier's Stash a Gun Runners' Arsenal.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel