Botanicula
PC

5,20
Nákupom získate 0,21 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21525
  • Hra od tvorcov Machinária a Samorosta 2
    Odpočinková hra ideálna nielen pre pravoverných hráčov, ale i pre ich partnerky, deti a dochodcov; Viac než 150 lokalít; Stovky vtipných animácií; Veľké množstvo skrytých bonusov; Skvelá hudba a zvuky od kapely DVA; 5 hlavných hrdinov; Žiadne texty alebo zdĺhavé, nudné dialógy

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 1,8GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM (rozlíšenie obrazovky minimálne 1024x768), 0,8GB voľno na disku, 8x CDROM, funkčná tiež pod Mac OS X / Linux
    Roztomilá malá adventúra s výnimočne dotiahnutým audio-vizuálnym prevedením, ktorá hráča okamžite pohltí. Botanicula pokračuje v point-and-click zábave, ktorá je štúdiu Amanita vlastná. Zároveň prináša nápaditý mix vizuálneho rozprávania a rébusov, ktorý dáva dohromady extrémne príjemnú zábavu pre všetkých.

    Čaká na vás nespočetné množstvo lokalít, pre ich vyriešenie sa neobídete bez interakcie s okolitými objektmi. Inventár tu síce nájdete, slúži však pre uchovanie minima vecí. Odpadá preto zúfalé kombinovanie predmetov.

    Niektoré postavy rovnako slúžia iba k zoznámeniu s dejovou líniou, navodenie atmosféry či pobavenie. Na úlohách sa preto nepodieľajú. Novinku oproti minulým hrám predstavuje skupina tvorov s rozdielnymi schopnosťami, ktorá vám robí spoločnosť. V určitých častiach budete nútení odlišné vlastnosti vhodne využiť.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel