Medieval II: Total War GOLD EN
PC

8,40
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21572
  • Pokračovanie slávnej stratégie Total War i s datadiskom !

    Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, odskúšané na Win 7, procesor 1,5GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM, 11,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Pôvodná stratégia s masívnymi stredovekými bitkami spolu s datadiskom, vďaka čomu táto kolekcia tvorí obrovskú kompiláciu historických bitiek kladúcich dôraz na obrovské bitky a detaily spolu s množstvom druhov a jednotiek.

    Medieval II: Total War CZ

    Ďalší diel v populárnej sérii historických stratégií od tímu Creative Assembly, ktorý tento krát hráča zavedie na bojové polia v Európe i v čerstvo objavenej Amerike, kde na nich okrem iných nepriateľov čakajú i Aztékovia. Hra využíva vylepšený engine z Rome: Total War, ktorý umožní bitky s účasťou až 10000 jednotiek. K dispozícii bude aj nový terénny model zaisťujúci detailne spracované bojiská a miesta. Čakať môžete viac ako 200 nových jednotiek, množstvo historických zbraní i nástrojov vojny a chýbať nebude plne dynamická singleplayer kampaň a nový multiplayer.

    Medieval II: Total War: Kingdoms CZ

    Oficiálny datadisk, ktorý nadväzuje na udalosti z konca hlavnej kampane Medieval II a ponúka celkovo 4 nové kampane. V tej prvej – najväčšej, v úlohe Hernána Cortésa naplno preskúmavate a dobíjate Nový svet, akým je Amerika. V priebehu tejto kampane na vás čaká stretnutie s pôvodnými obyvateľmi, vrátane Aztékov, ktorých si môžete buď podmaniť, alebo proti ním bojovať. Ďalšie tri nové kampane sa budú odohrávať v Európe, konkrétne v severnej Európe, v Anglicku a vo Svätej zemi. Severská kampaň sa tyká bojov pohanov proti kresťanom, anglická kampaň sa zaoberá bojom na štyroch zástupoch proti kolóniám, ktoré sa búria proti Britskému impériu a konečne kampaň v Svätej zemi je vlastne rozšírená krížovou výpravou s novými jednotkami, hrdinami a cieľmi.

    Podpora on-line multiplayera bola vypnuta 16.6.2014
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel