Take on Helicopters EN
PC

7,99
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21563
  • Reálny model letovej dynamiky; Detailné modely vrtuľníkov a kokpitov; Rozsiahle prostredie; Prepracovaný a ľahko ovládateľný editor misií; Hra pre viacerých hráčov v kooperatívnych i konkurenčných scenároch

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 2,4GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (GeForce 8800 GT / Radeon 4850), 17,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory

    Nová vrtuľníková hra od Bohemia Interactive (napr. dielo Operace Flashpoint), českého nezávislého vývojárskeho štúdia. Hra, ktorá stavia na viac než 10 rokoch skúseností, prináša hráčom možnosť prežiť let vrtuľníkom v krásnom a detailnom prostredí.

    Na leteckú firmu Harryho Larkina prišli zlé časy. Podnik, ktorý budoval desiatky rokov, sa ocitol blízko krachu, zostáva už len pár dní do jeho úplného zatvorenia. Napriek neistej budúcnosti sa jeho synovia rozhodnú zachrániť firmu, ktorú ich otec budoval celý život. Spoločne na seba berú zodpovednosť za objednávky a vzdorujú konkurencii, spoločne nasadajú do vrtuľníku.

    Hráči sa môžu vydať na cestu k perfektnému zvládnutiu vrtuľníku s prepracovaným realistickým letovým modelom. Čaká ich množstvo nečakaných úloh v otvorenom hernom svete, ktorý vznikol za použitia skutočných geografických dát severnej Ameriky a južnej Ázie.. Môžu si tiež vytvoriť vlastné misie vďaka prepracovanému, ale ľahko ovládateľnému editoru.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel