Warhammer 40,000: Kill Team Arena - Competitive Gaming Expansion

60,90
Nákupom získate 1,22 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Merchandise: Stolová hra, Warhammer Stolovky
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Štítky: Kill Team
Kód produktu: 29648
  • Kill Team: Arena je rozšírenie pre Warhammer 40,000: Kill Team, ktoré prináša pravidlá pre súťažnú hru. Teda takú, kde sú vyvážené prekážky aj ciele misie. Zahrnuté sú tiež misie a pravidlá pre organizovanie turnajov Kill Team, a to ako pre jedného hráča, tak pre tímy dvoch spojencov (známych ako Battle Brothers). K hraniu potrebujete Kill Team: Arena vysvetľuje všetko, čo potrebujete vedieť o hraní súbojov Kill Team od jednotlivých hier až po rôzne formáty turnajovej hry:

      Killzones: Táto časť opisuje pravidlá týkajúce sa bojov Ultra-close Confines a zavádza štyri nové prostredia Killzone (Generatorium, Catacombs, Armorium Stockpile a Garrison Vault), z ktorých každé má vlastné pravidlá prostredia.

      Competitive game: Táto časť obsahuje pravidlá súťaží, terénne mapy a misie určené pre použitie v hrách, kde je najdôležitejšia vyváženosť.

      Battle Brothers: Predstavuje kooperatívnu formu hrania tímových súťažných Kill Team, kde sa každý tím Battle Brothers skladá z dvoch hráčov, ktorých tímy nastúpia proti súperom, aby zistili, kto splní väčšinu cieľov. Zahŕňa 4 misie Battle Brothers a 28 Battle Brothers Tactics.

      Ultima Missions: Táto časť popisuje vytvorenie vlastných súťažných misií pomocou náhodne generovaných máp a nasadenia cieľov. 

      Kill Team Tournaments: Pokyny pre beh a účasť v Kill Team turnaji, vrátane spôsobu registrácie hráčov a príkazových zoznamov, určenie hráčskych párov v každom kole turnaja a tiež hodnotenie.

      Používanie misií v súťažiach v kampaniach: Pokyny pre použitie misií z tejto sady vo vašich kampaniach.
    Competitive Play - 2 sady 12 kariet cieľov (jedna pre každého hráča). Každá sada má tiež puzdro aby sa nezmiešali. - 2 x hracej dosky s rozmermi 22x30 " - 2 sety predmetov do scenérie, z ktorých každá obsahuje: 5 dverí, 4 sudy, 10 prepraviek, 1 trúbku a 1 valcovou nádobu.

    Warhammer 40.000: Kill Team Arena - Competitive Gaming Expansion

    Hry od Games-Workshop rozvíjajú tvorivosť - figúrky sú dodávané bez farebnej úpravy, zafarbenie figúrok je ponechané na hráčoch. Figúrky môžu tiež vyžadovať jednoduché zloženie. Všetky texty sú v angličtine.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel