Call of Duty: Advanced Warfare (GOTY)
XBOX

63,99
Nákupom získate 2,56 Kredity
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21288
  • Game of the Year (GOTY) edice obsahuje kromě základní hry také první balíček DLC s názvem Havoc.
    Call of Duty: Advanced Warfare sa odohráva v blízkej budúcnosti, v ktorej vojaci maximálne využívajú technologické vymoženosti, či už v zbraniach alebo v taktike boja. Väčšina krajín už nemá vlastnú armádu a bezpečnosť rieši pomocou súkromých vojenských korporácií. Jonathan Irons je zakladateľ a prezident najväčšej vojenskej korporácie na svete - ATLAS Corporation, ktorá je v pozadí celého príbehu. Moc a peniaze podľa neho môžu zmeniť čokoľvek.

    Vojaci v budúcnosti sú vybavení výkonným exoskeletom (brnením) EVOLVE, ktoré vylepšuje vojaka vo všetkých aspektoch boja, zvyšuje ich odolnosť, silu a eliminuje potrebu špecializácie vojakov (známu z predošlých častí Call of Duty).
    Tento mechanizmus nielen že hráča informuje o dianí na bojisku, ale umožní využívať superskoky, uchytenie tam, kde by to normálne nebolo možné, maskovanie a vďaka biomechanike tiež neskutočnú silu, vytrvalosť a rýchlosť.

    Hru vyvíjalo štúdio Sledgehammer Games (podieľali sa napr. na vývoji Modern Warfare 3) už od doby, kedy boli známe možnosti nových herných konzol. Hra vás pošle na bojisko v budúcnosti, kde budete využívať najmodernejšiu bojovú techniku a taktické prvky. Príbehom vás bude sprevádzať herec Kevin Spacey, ktorý si zahrá úlohu Jonathana Ironsa.
    Call of Duty: Advanced Warfare prenáša hráča na bitevní pole budúcnosti, kde budete môcť využiť nové Hi-Tech zbrane a schopnosti. Vyzbroja vás novými vozidlami, vznášadlami a dronmi. Hráči si tiež môžu vybrať medzi klasickou muníciou a energetickými zbraňami. Exoskeleton poskytuje obrovské zvýšenie sily a bezprecedentnú taktickú slobodu.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel